Libnet.ro
UNICEF

16:00

The Huffington Post: romanii nu vor sa vina in Marea Britanie, dar afacerile britanice au mare nevoie de ei

Adevărul Adevărul,
The Huffington Post: romanii nu vor sa vina in Marea Britanie, dar afacerile britanice au mare nevoie de ei

Ultimele cifre din Marea Britanie privind recrutarea muncitorilor romani contribuie la infirmarea mitului romanilor care vor sa invadeze Regatul, asa cum a vehiculat presa; in schimb, au demonstrat un deficit de specialisti din Estul Europei. Dupa ridicarea restrictiilor de pe piata muncii, unele afaceri britanice si-au sporit ofertele de angajare, insa in total a existat in medie mai putin de un aplicant per oferta, in luna ianuarie. continuă pe Adevărul

Ion Jinga: Ideea ca romanii ar veni in Marea Britanie pentru indemnizatii sociale este un mit

Ideea conform careia cetatenii romani ar practica turismul pentru indemnizatii sociale in Marea Britanie este un mit, afirma ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, apreciind ca angajatorii britanici sunt interesati de romani pentru ca sunt oameni muncitori si profesionisti.

Ion Jinga: Ideea ca romanii ar veni in Marea Britanie pentru indemnizatii sociale este un mit

Ideea conform careia cetatenii romani ar practica turismul pentru indemnizatii sociale in Marea Britanie este un mit, afirma ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga Numarul din ce in ce mai mare de.

Reportaj cutremurator. Cum ajung tinerele romance prostituate in Marea Britanie

Jurnalistii publicatiei The Mirror au realizat un reportaj cutremurator care arata cum tinerele romance ajung prostituate in Marea Britanie. Jurnalistii au venit la Sibiu, unde s-au intalnit cu seful rete.

Numarul elevilor romani din Marea Britanie a crescut de CINCI ori.

Tabloidul The Daily Mail a prezentat un Top zece al limbilor vorbite ca prima limba in scolile britanice, realizat dupa criteriul cresterii numarului de copii in perioada ianuarie 2008-ianuarie 2013. Astfel, cea mai mare crestere a inregistrat-o romana, cu 527%, urmata de letona 414), ungara 359), bulgara 255), slovaca 246), lituaniana 214), ceha 205), rusa 138) si poloneza 136). Numarul copiilor est-europeni care invata in Marea Britanie aproape s-a triplat in aceeasi perioada, de .

Paine secuiasca pentru englezi. Un om de afaceri din Covasna si-a deschis brutarie in Marea Britanie

Omul de afaceri Dioszegi Laszlo din Sfantu Gheorghe, proprietar al unei brutarii din oras, a inceput sa vanda paine traditionala secuiasca din cartofi si in Marea Britanie, unde si-a dechis recent o brutarie, el spunand ca englezii apreciaza foarte.

Ucraina poate primi sprijin financiar de la FMI, UE si...Marea Britanie.

Marea Britanie este pregatita sa ofera sprijin financiar Ucrainei prin intermediul sistemelor stabilite de FMI si Uniunea Europeana, a declarat luni ministrul britanic de finante George Osborne, citat de Reuters, anunta Agerpres. Este foarte, foarte devreme, sunt primele zile, primele ore, dar poporul Ucrainei pare sa fi demonstrat vointa de a-si lua in maini viitorul tarii lor, de a avea legaturi mai stranse cu Europa. Nu cred ca ar trebui sa respingem, ci sa imbratisam acest lucru, a .

Presa: Limba engleza, detronata incet de copiii imigrantilor est-europeni veniti la studii in Marea Britanie

Numarul copiilor est-europeni care invata in Marea Britanie aproape s-a triplat in perioada 2008-2013, de la 44. 000 la 123. 000, iar al romanilor a crescut de peste cinci ori, de la peste 1. 400 in 2008 la aproape 9. 000 in 2013, potrivit unor date oficiale, publicate sambata de Daily Mail. Poloneza, cea mai vorbita limba apartinand imigrantilor.

Acordul politic din Ucraina, salutat de lideri din SUA, Franta si Marea Britanie

Acordul politic semnat joi de presedintele ucrainean Viktor Ianukovici si liderii opozitiei a fost salutat de Statele Unite, Franta si Marea Britanie. Statele Unite saluta acordul semnat joi intre presedintele.

SUA, Franta si Marea Britanie saluta acordul politic din Ucraina

Statele Unite, Franta si Marea Britanie au salutat semnarea unui acord intre regimul Viktor Ianukovici si opozitia ucraineana, cerand aplicarea imediata a documentului, informeaza AFP. Statele Unite.

SUA, Franta si Marea Britanie saluta acordul politic din Ucraina.

Statele Unite, Franta si Marea Britanie au salutat semnarea unui acord intre regimul Viktor Ianukovici si opozitia ucraineana, cerand aplicarea imediata a documentului, informeaza Mediafax. Statele Unite saluta acordul semnat joi intre presedintele Viktor Ianukovici si liderii opozitiei, a declarat Jay Carney, purtatorul de cuvant al Presedintiei SUA. Sustinem eforturile celor care au negociat acordul si salutam curajul liderilor opozitiei; speram ca acordul va fi aplicat imediat, adauga .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )