Libnet.ro
UNICEF

01:05

The Telegraph: Angela Gheorghiu face un circ trist si prostesc

Adevărul Adevărul,
The Telegraph: Angela Gheorghiu face un circ trist si prostesc

Declaratiile socante ale Angelei Gheorghiu, care sustinea ca a fost victima violentei domestice, nu sunt altceva decat un circ trist si prostesc, scrie cotidianul britanic The Telegraph. Publicatia sustine ca soprana nu doreste altceva decat sa fie in centrul atentiei inainte de spectacolul La Rondine, de la Royal Opera House. continuă pe Adevărul

Declaratie SOC. Soprana Angela Gheorghiu marturiseste ca A FOST BATUTA multi ani de ...

Soprana Angela Gheorghiu a declarat intr-un interviu acordat publicatiei The Independent ca fostul ei sot, tenorul Roberto Alagna, a fost violent cu ea multi ani, iar uneori soprana nu putea canta din cauza acestor abuzuri, informeaza Mediafax. Aceasta marturisire va soca iubitorii de opera din lumea intreaga, deoarece Gheorghiu si Alagna, care au divortat recent, erau vazuti ca fiind cuplul de aur al operei, scrie The Independent. Alagna este unul dintre cei mai apreciati tenori din lume, .

Angela Gheorghiu a fost victima violentei domestice: Am avut momente cand nu am putut canta din cauza abuzurilor (VIDEO)

Soprana Angela Gheorghiu a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei The Independent, ca a fost victima violentei domestice timp de mai multi ani. Artista sustine ca fostul ei sot, tenorul Roberto Alagna,.

Dupa divort si despartirea de Cezar Ouatu, Angela Gheorghiu, sarut pasional cu un nou barbat!

Dupa divortul de Roberto Alagna si despartirea de Cezar Ouatu, despre care s-a speculat in presa, Angela Gheorghiu apare in bratele unui nou barbat, sarutandu-se pasional cu acesta. Continue reading .

Lectia de curaj oferita de Angela Gheorghiu. Declaratiile sopranei au socat intreaga lume

La doua luni de la divort, Angela Gheorghiu socheaza o lume intreaga cu o declaratie neasteptata. Cantareata spune ca a fost batuta de fostul ei sot, Roberto Alagna. Soprana si-a deschis sufletul in.

Violenta domestica, motivul divortului dintre Angela Gheorghiu si Roberto Alagna!

Angela Gheorghiu si Roberto Alagna au decis in luna aprilie a acestui an sa puna capat casniciei care ii lega de mai bine de 17 ani. Acum ies la iveala adevaratele motive pentru care s-ar parea ca soprana a hotarat sa-i spuna adio fostului sau sot. Continue reading .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )