Libnet.ro
UNICEF

06:00

Theodor Paleologu, Anca Boagiu si Sulfina Barbu candideaza la Bucuresti din partea ARD

Antena3 Antena3,
Theodor Paleologu, Anca Boagiu si Sulfina Barbu candideaza la Bucuresti din partea ARD

Theodor Paleologu, Anca Boagiu si Sulfina Barbu, dar si Alex Stefanescu si Alexandru Ciocalteu vor candida la alerile parlamentare din decembrie pe listele ARD, in colegii din Bucuresti, informeaza Mediafax. Tot. continuă pe Antena3

Theodor Paleologu, Anca Boagiu si Sulfina Barbu candideaza la Bucuresti din partea ARD.

Theodor Paleologu, Anca Boagiu si Sulfina Barbu, dar si Alex Stefanescu si Alexandru Ciocalteu vor candida la alerile parlamentare din decembrie pe listele ARD in colegii din Bucuresti, potrivit Mediafax. Tot in Bucuresti vor mai candida, din partea Aliantei, Vasile Gherasim, Cristian Radulescu, Mircea Raicu, Cristina Traila, Radu F. Alexandru, Cristian Petrescu si Stefan Vlaston. Potrivit unor surse din PDL, la Bucuresti au mai ramas doua-trei colegii pentru care trebuie stabiliti candidatii .

Theodor Paleologu, Anca Boagiu si Sulfina Barbu candideaza la Bucuresti din partea ARD

Candidatii pentru colegiile din Bucuresti au fost stabiliti. Astfel, Theodor Paleologu, Anca Boagiu si Sulfina Barbu, dar si Alex Stefanescu si Alexandru Ciocalteu vor candida la alegerile parlamentare din.

Sulfina Barbu (PDL): Sever Voinescu nu candideaza pentru un nou mandat in Parlament

Deputatul Sever Voinescu, vicepresedinte al PDL, nu va candida pentru un nou mandat in Parlament la alegerile din decembrie, a anuntat joi seara, Sulfina Barbu. Domnul Sever Voinescu nu a mai vrut sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )