Libnet.ro
UNICEF

07:15

Tiberiu Nitu: Traian Basescu a sunat la cabinetul meu sa intervin in dosarul Nana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tiberiu Nitu: Traian Basescu a sunat la cabinetul meu sa intervin in dosarul Nana

Procurorul general, Tiberiu Nitu, a declarat, in aceasta dimineata, ca Traian Basescu, in perioada in care era presedinte, a vrut sa intervina in ancheta terenurilor de la Nana. continuă pe Ziarul Bursa

Tiberiu Nitu: Traian Basescu a sunat la cabinetul meu dupa sechestrul de la Nana

Traian Basescu a incercat sa intervina la procurorul general dupa instituirera sechestrului pe terenurile de la Nana. Tiberiu Nitu a declarat in aceasta dimineata ca fostul presedinte a telefonat la .

Tiberiu Nitu: Traian Basescu a sunat la Parchet, dupa ce s-a pus sechestru pe terenurile de la Nana

Procurorul General al Romaniei Tiberiu Nitu a declarat, miercuri, ca fostul presedinte Traian Basescu a sunat la Parchet, dupa ce procurorii au instituit sechestru pe terenurile de la Nana, informeaza B1 Tv.

Procurorul general: Traian Basescu a sunat la cabinet dupa sechestrul in dosarul Nana. Nu am avut nicio discutie

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat miercuri ca fostul presedinte Traian Basescu a sunat la cabinetul sau dupa punerea sechestrului in dosarul Nana, dar ca nu a discutat cu acesta, transmite Agerpres.

Traian Basescu: Veti vedea zilele urmatoare de ce l-am sunat pe Tiberiu Nitu. N-avea nicio legatura cu sechestrul pe terenurile de la Nana (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a recunoscut ca l-a sunat pe procurorul general Tiberiu Nitu, dar acesta nu a raspuns la telefon. intrebat de ce l-a sunat, fostul presedinte a raspuns ca se va afla in zilele.

Tiberiu Nitu, despre afirmatiile lui Basescu: Reputatia mea e solida. Dansul a sunat la cabinet, dupa ce s-a pus sechestru pe terenurile de la Nana (VIDEO)

Procurorul General, Tiberiu Nitu, a declarat, miercuri, ca nu vrea sa comenteze afirmatiile lansate de fostul presedinte Traian Basescu. Fostul sef al statului a afirmat ca Nitu a fost printre cei care au tras.

VIDEO Traian Basescu, inca un atac la adresa procurorului general Tiberiu Nitu: De ce nu mi-a spus de la numire ca a fost printre cei care trageau catre populatia razvratita ?

Traian Basescu a lansat marti un nou atac la adresa procurorului general al Romaniei, Tiberiu Nitu, dupa ce in urma cu o zi afirmase ca acesta este suspectat ca a impuscat oameni la Revolutie.

Traian Basescu: Am calitatea de suspect in dosarul de santaj, la fel ca Tiberiu Nitu, doar ca el e suspect ca a impuscat niste oameni (VIDEO)

Fostul presedinte a spus, luni, ca are calitatea de suspect in dosarul de santaj al Gabrielei Firea, aceeasi calitate pe care o are si Procurorul General Tiberiu Nitu, doar ca el e suspect ca a impuscat niste.

Basescu il acuza pe Procurorul general, Tiberiu Nitu, ca a impuscat oameni la Revolutie

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca Procurorul general, Tiberiu Nitu, este suspect ca a tras la Revolutie, cand era militar in trupele de Securitate, potrivit Mediafax.

Traian Basescu: Tocmai pentru ca stiam ca domnul Nitu are certificat de revolutionar, credeam ca o sa rezolve dosarul. Am aflat tarziu ca a tras in oameni

Fostul presedinte Traian Basescu a explicat, pe prin intermediul paginii de Facebook, faptul ca a aflat abia la terminarea mandatului ca procurorul general Tiberiu Nitu a tras in oameni, la Revolutie, din.

VIDEO Traian Basescu: Am calitatea de suspect in dosarul Gabriela Firea, la fel ca procurorul general Nitu, suspectat ca a impuscat oameni la Revolutie / Oreste e bolnavior, mai e si raspopitul de la Antena 3

Traian Basescu a declarat luni ca are calitatea de suspect in dosarul de santaj care o priveste pe senatoarea PSD Gabriela Firea, la fel ca si procurorul general Tiberiu Nitu, suspectat ca a impuscat oameni la Revolutie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )