Libnet.ro
UNICEF

07:00

TIMELINE Protestele din Kiev: O istorie scrisa cu sange

Hotnews Hotnews,
 TIMELINE Protestele din Kiev: O istorie scrisa cu sange

De trei luni de zile capitala Ucrainei a cunoscut un protest continuu. In ultimele zilei, Kiev a devenit un adevarat camp de lupta unde protestatarii au ajuns sa fie impuscati in plina strada. Totul a pornit pe 21 noiembrie de la un protest spontan. Atunci cateva mii de cetateni ucraineni, marea lor majoritate studenti, s-au adunat in piata Independentei din Kiev ca raspuns la decizia guvernului ucrainian de a suspenda negocierile cu UE si, in schimb, sa intareasca relatiile cu Rusia. In trei luni, protestele din Kiev au fost denumite generic Euromaidan si au evoluat de la un protest spontan, la unul ce se aseamana acum mai degraba cu un razboi civil. continuă pe Hotnews

Ucraina, in prag de razboi. Imagini cutremuratoare cu protestele din Kiev

In semn de mandrie si respect fata de munca jurnalistului decedat la Kiev dupa ce a fost impuscat, Mihai Gadea si Adrian Ursu au purtat tricouri imprimate cu chipul acestuia. Jurnalistul Vyacheslav Veremiy, de.

Antonescu: Protestele din Ucraina reprezinta o ingrijorare pentru Romania.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara ca protestele din Ucraina reprezinta o ingrijorare pentru Romania, in conditiile in care Uniunea Europeana are o capacitate redusa de a preveni acest tip de conflict. De la razboaiele din Fosta Iugoslavie, niciun eveniment politic nu a fost mai ingrijorator pentru Romania decat ceea ce se intampla acum in Ucraina. Conflictul din Ucraina nu este doar foarte aproape de granitele Romaniei, dar si mizele sunt foarte importante. O rezolvare din .

Presa ucraineana informeaza asupra a treisprezece cadavre neidentificate abandonate in Piata Independentei din Kiev

Treisprezece cadavre neidentificate zac de cateva ore in Piata Independentei din Kiev, informeaza site-ul agentiei Interfax-Ukraine, citat de Mediafax. Cadavrele sunt intr-o statie de troleibuz din.

David Cameron ii cere lui Viktor Ianukovici sa retraga fortele paramilitare din Kiev

Premierul Marii Britanii, David Cameron, i-a cerut presedintelui Ucrainei, Viktor Ianukovici, sa retraga fortele paramilitare de pe strazile din Kiev, denuntand violentele inacceptabile ale ambelor parti.

Autoritatile din Kiev au intrerupt traficul de la metrou si au trimis trupe Berkut spre Maidan

Autoritatile din Kiev au intervenit impotriva protestatarilor, intrerupand marti traficul pe toate liniile de metrou si trimitand politistii antirevolta spre Maidan, piata care a devenit un simbol al.

SUA resping acuzatiile de implicare in protestele din Venezuela.

Statele Unite au respins, luni, acuzatiile lipsite de fundament si false ale presedintelui Venezuelei, Nicolas Maduro de implicare in protestele din aceasta tara, relateaza Mediafax. Acuzatiile conform carora Statele Unite ajuta manifestantii din Venezuela sunt lipsite de fundament si false, a declarat Jennifer Psaki, purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat. Sustinem drepturile omului si libertatile fundamentale in Venezuela cum o facem in orice alta tara. Dar, asa cum am spus .

[LIVE-VIDEO] Cele trei mari motive care au reaprins protestele din Ucraina

Intreaga planeta este acum cu ochii pe Ucraina, unde cuvantul protest pare usor naiv, mai ales ca protestatari au transformat scandarile in ciocniri violente care au dus astazi la moartea a 25 de oameni. Protestele, incepute spre.

Ucraina, in pragul razboiului civil: 100 de morti si 500 de raniti in violentele din Kiev

Cel putin 100 de persoane au murit, joi, in cursul violentelor de la Kiev, iar alte aproximativ 500 de persoane sunt ranite, afirma surse medicale citate de CNN.

UPDATE - Ucraina, in pragul razboiului civil: 100 de morti si 500 de raniti in violentele din Kiev

Cel putin 100 de persoane au murit, joi, in cursul violentelor de la Kiev, iar alte aproximativ 500 de persoane sunt ranite, afirma surse medicale citate de CNN.

Ucraina explodeaza: 35 morti in violentele din Kiev si 12 politisti capturati. Parlamentul, evacuat de urgenta

Bilantul violentelor de joi dimineata de la Kiev a ajuns la 35 de morti, informeaza Russia Today. Televiziunea sustine ca lunetisti ai opozitiei au ocupat cateva acoperisuri din centrul Kievului si trag in fortele de securitate. Potrivit primelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2875 seconds )