Libnet.ro
UNICEF

23:00

TIMIS: Masca de protectie devine obligatorie si in spatiile deschise in tot judetul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TIMIS: Masca de protectie devine obligatorie si in spatiile deschise in tot judetul

Purtarea mastii de protectie devine obligatorie in spatiile deschise din tot judetul Timis, unde incidenta cazurilor de COVID-19 a depasit trei la mia de locuitori, a decis, ieri, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU), conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Masca de protectie devine obligatorie in spatiile deschise din tot judetul Timis

Masca de protectie devine obligatorie in toate spatiile deschise din tot judetul Timis, dupa ce rata infectarii cu noul coronavirus a depasit numarul de trei cazuri la mia de locuitori, potrivit.

Masca de protectie devine obligatorie in 6 localitati din judetul Ialomita

Masca de protectie a devenit obligatorie in 6 localitati din Ialomita, ca urmare a cresterii numarului imbolnavirilor cu noul coronavirus.

Masca de protectie, obligatorie si in spatiile deschise din municipiul Bistrita Se suspenda activitatea in interiorul localurilor, dupa ce rata de infectare cu Covid-19 a depasit 3 la mia de locuitori

Masca de protectie devine obligatorie si in municipiul Bistrita si alte cateva localitati din jur, dupa ce incidentei cazurilor de COVID-19 a depasit 3 la mia de locuitori. Restrictii.

Masca devine obligatorie in toate spatiile deschise din judetul Timis

Purtarea mastii de protectie devine obligatorie in spatiile deschise din tot judetul Timis, unde inc.

in ce conditii poate fi data jos masca, in spatiile deschise Este permisa inlaturarea mastii pentru fumat sau jogging - UPDATE

Persoanele din localitatile unde este obligatorie purtarea mastii de protectie si in spatiile deschise, precum Capitala, vor putea sa inlature masca de protectie pentru scurt timp, atunci cand fumeaza sau mananca pe strada, in afara zonelor de trafic pietonal. De asemenea, vor putea renunta la masca cei care fac jogging. Prevederile sunt cuprinse intr-o hotarare adoptata luni dimineata in sedinta Comitetului pentru Situatii de Urgenta.

Municipiul Satu Mare si inca doua localitati din judet, in scenariul galben. Unde a devenit obligatorie masca

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise si in municipiul Satu Mare. Masura se aplica si in orasul Negresti Oas, dar si in comuna Acas, dupa ce incidenta cazurilor a depasit 1. 5 la mia de locuitori.

MIRCEA GEOANA: Parteneriatul strategic romano-american devine in fiecare an tot mai robust

Parteneriatul strategic romano-american devine in fiecare an tot mai robust, indiferent de administratiile de la Bucuresti sau de la Washington, a declarat astazi Mircea Geoana, care a salutat in calitate de secretar general adjunct al NATO ca pe un lucru pozitiv orice forma suplimentara de colaborare intre aliati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )