Libnet.ro
UNICEF

08:00

Timisoara are cele mai mari proiecte de spatii industriale in constructie; in Bucuresti, nici unul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Timisoara are cele mai mari proiecte de spatii industriale in constructie; in Bucuresti, nici unul

Timisoara are cea mai mare suprafata de spatii industriale in constructie, respectiv 65. 300 metri patrati, in doua proiecte, a caror livrare este prevazuta pentru prima parte a anului, in timp ce in Bucuresti dezvoltatorii nu au in derulare nicio. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai mari animale domestice din lume - pisica de 13 kilograme si cainele urias

Cele mai mari animale domestice din lume pot fi caini, pisici sau broaste testoase. E drept ca unii si-au tinut caii in casa, dar acestea sunt doar cazurile extreme.

Raportul Curtii de Conturi pe 2013: Inspectorii au descoperit pagube la bugetele publice de peste 1,1 miliarde euro, cu 30% mai mari decat in anul anterior

Inspectorii Curtii de Conturi au descoperit in 2014, in urma verificarii modului in care a fost cheltuit banul public in exercitiul bugetar 2013, nereguli si prejudicii financiare de peste 1,1 miliarde de euro. Impactul financiar al neregulilor constatate, ca urmare a verificarilor efectuate de Curtea de Conturi in anul 2014, comparativ cu cel inregistrat in anul 2013, este mai mare cu 1. 186,8 milioane lei, respectiv cu 30,4%, si anume: 422,5 milioane leiveniturile suplimentare si cu 764,3 milioane lei prejudiciile, se arata in sinteza Raportului raportului public al Curtii de Conturi pe anul 2013. Cele mai mari nereguli au fost constatate la nivelul ANAF.

STUDIU Numarul de roluri feminine importante in cele mai de succes filme americane a scazut in 2014

Aproximativ 12% din protagonistii filmelor americane din topul primelor o suta de productii cu cele mai mari incasari in anul 2014 au fost femei, potrivit unui studiu, care arata o scadere cu 3% fata de 2013 si cu 4% fata de 2002 din punctul de vedere al prezentei feminine pe marile ecrane.

Cele mai bune procesoare pentru telefoane: Opt dintre cele mai rapide modele

Cele mai bune procesoare pentru telefoane se gasesc pe modelele de varf din ziua de azi, acestea imbinand puterea de procesare cu consumul redus de energie. Qualcomm, Nvidia, MediaTek, acestea sunt doar trei dintre cei mai mari producatori de procesoare pentru telefoane din ziua. de azi. Cele mai recente modele lansate de aceste companii au [].

FOTO Cele mai curate orase din lume

Cele mai curate orase din lume. Curatenia unui oras arata de multe ori gradul de civilizatie a locuitorilor sai. Mai mult, o infrastructura prietenoasa cu mediul are capacitatea de a atrage zeci de mii de turisti anual. Va prezentam in cele ce urmeaza un top al celor mai curate orase din lume.

Cele mai orgolioase zodii

Cele mai orgolioase zodii. Fiecare semn zodiacal in parte are cateva trasaturi definitorii. Daca despre Pesti stim ca sunt romantici, iar Fecioarele - organizate, astazi aflam care sunt zodiile cu orgolii nemarginite.

Golul unui roman, intre cele mai frumoase din acest sezon al Ligii Europa

Reusita mijlocasului George Florescu din partida FC Salzburg - Astra Giurgiu, scor 5-1, din ultima etapa a Grupei D a Ligii Europa, a fost inclusa de UEFA intre cele mai frumoase goluri din actualul sezon al Ligii Europa .

Cele mai bune camine studentesti din Bucuresti

Studentii care aleg o universitate din Capitala sunt an de an in cautare unui loc in camin. Astfel, va propunem o lista cu cele mai bune camine studentesti din Bucuresti.

Top sapte cele mai ciudate reclamatii facute de severineni

Severinenii sesizeaza probleme dintre cele mai trasnite politistilor. Galagia facuta de un cocos pe balconul vecinului, locatari care tin caini in uscatoria blocului ori barbati care se masturbeaza in parcul central iata doar cateva exemple.

Care sunt cele mai folosite cuvinte in limba romana

Cele mai folosite cuvinte in limba romana sunt cele de legatura precum prepozitiile pe, de, la), conjunctiile coordonatoare si, sau), pronumele sau verbele auxiliare a avea, a fi, a voi), spun expertii.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )