Libnet.ro
UNICEF

09:00

Timisoara: Mircea Albulescu a fost externat, urmand sa mearga la un centru de recuperare din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Timisoara: Mircea Albulescu a fost externat, urmand sa mearga la un centru de recuperare din Bucuresti

Actorul Mircea Albulescu a fost externat, sambata, de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, unde a fost operat pe cord, si va fi internat intr-un centru de recuperare din Bucuresti, la plecare el glumind cu jurnalistii, carora le-a spus ca merge la un spital plin de fete frumoase. continuă pe România Liberă

Actorul Mircea Albulescu a fost externat de la Timisoara: Ma duc la un spital plin de fete frumoase

Actorul Mircea Albulescu a fost externat, sambata, de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, unde a fost operat pe cord, si va fi internat intr-un centru de recuperare din Bucuresti. Acesta a fost.

Mircea Albulescu a fost externat de la Institutul de Boli Cardiovasculare

Actorul Mircea Albulescu a fost externat de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, unde a fost operat pe cord, si va fi internat intr-un centru de recuperare din Bucuresti. Potrivit Mediafax, actorul a.

Mircea Albulescu ar putea fi externat peste doua zile. Maestrul este in forma si ofera un adevarat spectacol celor care il viziteaza

Actorul Mircea Albulescu se simte bine dupa operatia la inima, a inceput programul de recuperare, iar in cateva zile ar putea fi externat. Maestrul este in mare forma, glumeste cu toata lumea si.

Mircea Popa, fost jucator de baza la Stiinta Timisoara, a fost inmormantat

Mircea Popa a murit la vasta de 73 de ani, in ziua in care clubul Politehnica Timisoara aniversa 93 de ani. El a fost condus, astazi, pe ultimul drum.

Actorul Mircea Albulescu, prima aparitie video dupa operatia pe cord

Actorul Mircea Albulescu, internat de doua saptamani in spital din cauza problemelor cardiace, a transmis, miercuri seara, un mesaj video emotionant, in care a multumit pentru obtinerea Premiul Constantin Brancoveanu, Sectiunea Cariere, in cadrul Galei organizate de Fundatia Alexandrion.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )