Libnet.ro
UNICEF

09:00

Timp de trei zile, orasul Targu Mures devina capitala produselor de panificatie si cofetarie

Adevărul Adevărul,
Timp de trei zile, orasul Targu Mures devina capitala produselor de panificatie si cofetarie

Elita gastronomiei vine in aceste zile la Targu Mures. GatroPan 2015 aduna in perioada 19-21 martie la Centrul de expozitii al Complexului President din Targu Mures peste 130 de specilialisti in panificatie din 24 de tari. continuă pe Adevărul

VIDEO 25 de ani de la Martie Negru, cand au murit 5 oameni. Profesor universitar: Autoritatile, in frunte cu Iliescu, au incercat ascunderea realitatii

In fiecare martie, de 25 de ani incoace, orasul Targu Mures revine in atentie ca orasul unde a avut loc cel mai sangeros conflict interetnic din Romania, dupa 1989. Se vorbeste de 5 morti, alte surse mentioneaza chiar 7, si sute de raniti, familii destramate si neincredere intre romani si maghiari.

ASA Targu Mures, locul doi pentru o zi. Vor ataca titlul daca Steaua nu castiga

Etapa a 22-a a Ligii I, desfasurata pe parcursul acestei saptamani, poate relansa lupta la titlu. ASA Targu Mures a devenit principala contracandidata a Stelei dupa ce a urcat pe locul 2, in urma victoriei din meciul de deschidere a etapei.

Liga I: ASA Targu Mures - FC Brasov, scor 1-0

Formatia ASA Targu Mures a invins, luni seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 1-0), echipa FC Brasov, in primul meci al etapei a XXII-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Zicu, in minutul 42, cu o lovitura.

Liga I: ASA Targu Mures - FC Brasov, scor 1-0. Muresenii trec pe doi si ameninta pozitia FCSB Steaua

Formatia ASA Targu Mures a invins, luni seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 1-0), echipa FC Brasov, in primul meci al etapei a XXII-a a Ligii I, potrivit Mediafax. Golul a fost marcat de Zicu, in minutul 42, cu o lovitura cu capul de la sase metri, dupa o centrare a lui Sepsi.

Comisia juridica a Senatului are la dispozitie trei zile pentru elaborarea raportului in cazul Sova

Vicepresedintele Senatului Cristian Dumitrescu a declarat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent, ca cererea privind incuviintarea retinerii si arestarii senatorului Dan Sova a fost trimisa la Comisia juridica, aceasta avand la dispozitie trei zile,.

FOTO ASA Targu Mures n-a mai vazut Europa de pe vremea lui Loti Boloni

Rezultatele foarte bune din acest sezon, dar si faptul ca Petrolul si Dinamo, pretendente la un loc de Liga Europa, sunt in insolventa, pot duce ASA Tg. Mures in cupele europene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )