Tinerii cu varste intre 12 si 17 ani care vor sa se vaccineze cu serul de la Moderna pot fi programati pe platforma de pe contul parintilor
Platforma de programare dezvoltata de Serviciul de Telecomunicatii Speciale permite, incepand de azi, inscrierea la vaccinare a tinerilor cu varste cuprinse intre 12 si 17 ani, pentru imunizarea impotriva COVID-19, cu vaccinul produs de compania Moderna. continuă pe Adevărul
• Adolescentii cu varste intre 12 si 17 ani se vor putea inscrie in platforma, de duminica, pentru a se vaccina impotriva COVID cu serul Moderna Care este procedura Vaccinarea incepe luni, 2 august
Duminica, 1 august, platforma de programare va permite inscrierea adolescentilor cu varste cuprinse intre 12 si 17 ani pentru vaccinarea impotriva COVID cu serul produs de compania Moderna.
• Adolescentii intre 12 si 17 ani se pot vaccina cu Moderna incepand de luni. Tot ce trebuie sa stii despre imunizarea cu al doilea vaccin autorizat pentru adolescenti
Adolescentii romani din categoria de varsta 12-17 ani se vor putea vaccina cu serul Moderna incepand de luni, 2 august. Este al doilea vaccin autorizat pentru grupa de varsta 12-17 ani, dupa cel produs de Pfizer.
• Copiii intre 12 si 17 ani vor putea fi vaccinati impotriva COVID-19, cu serul Moderna, de la 1 august
Incepand cu 1 august platforma de programare va permite inscrierea la vaccinare a tinerilor cu varste cuprinse intre 12 si 17 ani, pentru imunizarea impotriva COVID-19, cu vaccinul produs de compania Moderna.
• INCEPAND DE ASTAZI Adolescentii cu varsta intre 12 si 17 ani pot fi programati pentru imunizarea cu vaccinul Moderna
Adolescentii cu varsta intre 12 si 17 ani pot fi programati pe platforma incepand de duminica, prin conturile parintilor, pentru a fi imunizati cu vaccinul Spikevax, produs de Moderna. Ei vor primi doua doze de vaccin, la un interval de 28 de zile. Vaccinarea incepe luni.
• Un sofer de 90 de ani, care a uitat drumul spre casa, a blocat o sosea din Capitala
Incident inedit in Bucuresti. Un sofer de 90 de ani a blocat o sosea din Capitala pentru ca nu-si mai amintea drumul spre casa.
• Rusii care vor sa distruga LIDL sunt gata sa invadeze cosurile clientilor cu preturi mici. Ce strategie vor sa adopte in aceasta tara
Un supermarket foarte ieftin cunoscut sub numele de Russian Lidl isi va deschide primul magazin din Marea Britanie pe data de 14 august. Lantul de magazine alimentare Mere este pregatit sa detroneze suprematia gigantului german LIDL cu preturi cu 30% mai ieftine, spre bucuria consumatorilor. Cum vor sa distruga rusii magazinul LIDL Oficialii Mere vor .
• Produsele Lidl care vor fi expuse in scurt timp la rafturi. Trebuie sa te duci la 7 dimineata ca sa mai prinzi ceva
Dupa cum bine ne-au obisnuit, magazinele Lidl ne pregatesc saptamanal cate o surpriza, expunand anumite produse pe rafturi. Iata ce produse Lidl vor fi expuse in scurt timp la rafturi, pentru care trebuie sa te duci la 6 dimineata sa mai prinzi ceva. in curand pe rafturile de la Lidl produse expuse Lidl este .
• Povestea cumplita a copilei de 6 ani, care a murit strivita de un copac
Copila de sase ani care a murit din cauza unui copac doborat de furtuna, in Mures se afla impreuna cu familia, la un festival local. Sora ei, de 5 ani, este in stare foarte grava si a fost operata de urgenta in momentul in care a fost transportata la spital. Si mama lor este pe mainile medicilor.
• Andrei Munteanu, cercetator: Criteriile de evaluare a profesorilor sunt, in unele universitati din Romania, ridicole, si probabil aparate cu inversunare de cei care vor sa mentina un status quo
In Statele Unite, unde sunt cele mai multe joburi academice, faptul ca multe universitati sunt private si depind in mare masura de taxele de inscriere platite de studentii internationali care nu s-au mai inscris si incertitudinile economie au facut ca numarul de posturi noi de profesor sa scada dramatic cu circa 25% fata de un an normal). Competitia pentru un job de profesor, care era acerba si inainte de pandemie, a fost foarte foarte dura, spune cercetatorul in economie si profesorul Andrei Munteanu, intr-o discutie cu HotNews. ro. Andrei a participat zilele trecute la conferintele ERMAS, desfasurate la Sibiu, alaturi de alti cercetatori romani care lucreaza in strainatate. Am mai abordat cu el teme legate de vaccinare, conspiratii, nivelul cercetarii economice de la noi, viitorul joburilor sau populism. in final, l-am rugat sa ne recomande cateva carti sau flme care i-au placut.