Libnet.ro
UNICEF

19:30

TITULARIZARE 2013. Aproape 60% dintre posturile didactice titularizabile au fost repartizate.

România Liberă România Liberă,
TITULARIZARE 2013. Aproape 60% dintre posturile didactice titularizabile au fost repartizate.

Aproape 60% dintre posturile didactice titularizabile au fost repartizate cadrelor didactice care au obtinut cel putin nota 7 la ambele probe ale concursului de titularizare in invatamant, informeaza Ministerul Educatiei Nationale MEN), conform Mediafax. In 9 august si in 12 august, a avut loc, la nivelul centrelor de concurs, repartizarea cadrelor didactice care au obtinut cel putin nota 7 atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului, pe . continuă pe România Liberă

REZULTATE TITULARIZARE 2013 Aproape 60% din posturile de titular in invatamant au fost repartizate

Dintre cele aproximativ 6. 000 de posturi didactice, respectiv catedre vacante scoase la concurs anul acesta de Ministerul Educatiei, au fost repartizate peste 3. 600 in jur de 60%). Cele mai multe posturi, peste 2. 000, au fost distribuite in mediul rural, potrivit datelor anuntate luni de minister.

Aproape 60% dintre posturile didactice, repartizate profesorilor care au obtinut cel putin nota 7 la titularizare

Ministerul Educatiei Nationale informeaza ca aproape 60% dintre posturile didactice titularizabile au fost repartizate cadrelor didactice care au obtinut cel putin nota 7 la ambele probe ale concursului de.

REZULTATE TITULARIZARE 2013: Doar 1,2 % dintre profesorii de la Olt care au depus contestatie au reusit sa-si mareasca nota

Rezultate dezamagitoare pentru profesorii-candidati din judetul Olt care au participat la examenul de Titularizare de saptamna trecuta. Dintre cei 138 de dascali care au depus contestatii, doar 11 au reusit sa isi mareasca notele sub 5 obtinute initial si, astfel, sa fir admisi pentru a candida pentru un post nou in invatamantul preuniversitar.

TITULARIZARE 2013: Doar un sfert dintre candidatii care au promovat examenul au reusit sa se si titularizeze

La Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian Zalau a avut loc vineri repartizarea in sedinta publica pe posturile titularizabile a candidatilor care au obtinut minim nota 7 la examenul de titularizare din 30 iulie.

MEN: Peste 59% din posturile didactice titularizabile au fost repartizate

Peste 59% din posturile didactice titularizabile au fost repartizate, informeaza Ministerul Educatiei Nationale. Dintre cele 6. 074 de posturi didactice/catedre vacante - 3. 141 in mediul urban si 2. 933 in mediul.

TITULARIZARE 2013 incepe repartizarea dascalilor la catedra

Candidatii care au luat cel putin nota 7 atat la examenul scris de Titularizare, cat si la inspectiile de la clasa sunt repartizati vineri pe posturile de profesor titular scoase la concurs de Ministerul Educatiei, in jur de 6. 000 in total. Concurenta este de aproape doi candidati pe loc anul acesta.

REZULTATE TITULARIZARE 2013 Procentrul de promovabilitate la titularizare a crescut la peste 80%, in Maramures

Rezultatele finale la titularizare au fost afisate, iar ca urmare a acestora proncentul de promovabilitate in Maramures a cresut la 80,24%, cu 1,32 de procente mai mult decat inainte de contestatii.

REZULTATE FINALE TITULARIZARE 2013. Doar 1,3% din profesorii care au depus contestatie au reusit sa isi mareasca nota

156 de cadre didacticedin judetul Dolj care au participat la examenul de titularizare au depus contestatii. Doar 1,3% au reusit sa isi mareasca notele sub 5, iar astfel au fost admise pentru a candida la un nou post in invatamantul preuniversitar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )