Libnet.ro
UNICEF

20:00

TITULARIZARE 2013 De ce mai vor tinerii un post in invatamant: pasiune sau lipsa unei alte optiuni

Adevărul Adevărul,
TITULARIZARE 2013 De ce mai vor tinerii un post in invatamant: pasiune sau lipsa unei alte optiuni

Salariul de profesor nu este tocmai motivant, insa cei care vor sa profeseze in sistem spun ca o fac din pasiune si fiindca le place sa lucreze cu copiii, altii pentru ca vor un job sigur. Marti, 30 iulie, s-a sustinut examenul de Titularizare, iar candidatii spun ca subiectele au fost acceptabile, insa a fost prea multa teorie legata de metodica predarii. continuă pe Adevărul

TITULARIZARE 2013. Peste 840 de aspiranti la un post in invatamant s-au inscris la examenul de titularizare in judetul Valcea

In judetul Valcea s-au inscris la examenul de titularizare 843 de candidati. 30 % dintre acestia vor sa ocupe un post de invatator sau educator.

TITULARIZARE 2013/152 de candidati se lupta pentru un post de educatoare

Peste 1300 de cadre didactice si absolventi de studii de licenta vor sustine astazi examen pentru ocuparea unui post in invatamantul preuniversitar doljean.

Titularizare 2013 Religie ortodoxa - disciplina cu cea mai mare concurenta la examenul de titularizare in Cluj

Disciplina Religie ortodoxa a inregistrat cea mai mare concurenta la examenul de titularizare in judetul Cluj. 51 de candidati au concurat pe un post didactic de religie. Locul al II-lea in topul celor mai cautate posturi didactice este Istoria, unde au fost 42 candidati pe loc, iar locul al III-lea este Limba si literatura romana, cu 33,33 candidati pe loc, scrie Agerpres. Descarca din articol subiectele si baremele de la Religie ortodoxa - Titularizare 2013.

Titularizare 2013 Subiectele si baremele integrale de la examenul de titularizare

Subiectele si baremele de la examenul scris de titularizare 2013 au fost publicate online de catre Ministerul Educatiei. La sesiunea 2013 a concursului de ocupare a posturilor didactice, a catedrelor vacante sau rezervate in invatamantul preuniversitar a fost extrasa varianta numarul 2 de subiecte. Astazi, aproximativ 36. 000 de candidati au sustinut examenul national de titularizare. Anul trecut, 49,49% dintre candidati au luat note peste 7, minimul necesar pentru angajarea pe perioada nedeterminata. Rezultatele de la titularizare vor fi afisate luni, 5 august. Descarca din articol Subiectele si baremele de la examenul de titularizare.

Titularizare 2013 Subiectele si baremele de la examenul de titularizare

Subiectele si baremele de la examenul scris de titularizare 2013 au fost publicate online de catre Ministerul Educatiei. La sesiunea 2013 a concursului de ocupare a posturilor didactice, a catedrelor vacante sau rezervate in invatamantul preuniversitar a fost extrasa varianta numarul 2 de subiecte. Astazi, aproximativ 36. 000 de candidati au sustinut examenul national de titularizare. Anul trecut, 49,49% dintre candidati au luat note peste 7, minimul necesar pentru angajarea pe perioada nedeterminata. Descarca din articol Subiectele si baremele de la examenul de titularizare.

TITULARIZARE 2013 Profesorii vor sustine, maine, proba scrisa

Marti, 30 iulie, are loc proba scrisa a examenului de Titularizare, care le asigura profesorilor un post in sistemul de invatamant, fiind primul examen pe care il dau absolventii de facultate care vor sa se angajeze la o scoala.

TITULARIZARE 2013 Profesorii ialomiteni reclama: Subiectele au fost infernale!

Astazi s-a desfasurat examenul de titularizare, in urma caruia profesorii primesc un post definitiv in invatamant. Candidatii din Ialomita s-au plans de faptul ca au avut subiecte prea grele.

TITULARIZARE 2013 in jur de 36.000 decandidati dau marti examenul scris pentru a intra in invatamant

La examenul scris de titularizare care incepe la 10. 00 si va dura patru ore sunt asteptati sa participe peste 36. 000 de candidati, insa sunt disponibile doar aproximativ 6. 000 de posturi de titulari.

TITULARIZARE 2013 Peste 90 de absenti la titularizare: 100 de candidati pe un loc la invatatori

91 de candidati au absentat, astazi, de la examenul pentru titularizarea in invatamant. 862 de candidati s-au inscris la examen, dar numai 719 s-au prezentat.

TITULARIZARE 2013 Concurenta de 10 pe loc laconcursul din Neamt

Peste 700 de candidati sustin marti, 30 iulie, proba scrisa laconcursul detitularizare. in Neamt, proba scrisa se sustine la doua centre de examinare constituite in unitati de invatamant din Piatra Neamt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )