Libnet.ro
UNICEF

14:30

Titus Iliuta, din nou in atentia procurorilor. Regele alcoolului este trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Titus Iliuta, din nou in atentia procurorilor. Regele alcoolului este trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Cand credea ca a scapat de oamenii legii, Titus Iliuta intra din nou in atentia procurorilor, fiind trimis in judecata pentru evaziune fiscala prin stopaj la sursa, infractiune comisa in 2009. Omul de afaceri, care s-a numarat in urma cu ani buni printre cei mai bogati bistriteni, a mai fost inchis in perioada 2010-2011. continuă pe Adevărul

China permite din nou accesul pe platformele Facebook si Twitter si pe site-ul The New York Times

China permite din nou accesul pe retelele Facebook si Twitter si pe site-ul The New York Times, dar numai pentru o zona de 27 de kilometri in jurul orasului Shanghai, considerat zona de liber schimb, informeaza site-ul tabloidului britanic Daily Mail,.

Actrita, indragostita din nou. Si tot de o femeie

Dupa o relatie recunoscuta tardiv si care s-a incheiat, dragostea ii zambeste din nou.

CNA revine asupra retragerii licentei Giga TV; televiziunea va putea emite din nou.

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, joi, sa revina asupra deciziei de retragere a licentei audiovizuale a Giga TV, membrii CNA acordand televiziunii dreptul de a emite din nou, dupa o perioada de revizie tehnica de 90 de zile, transmite Mediafax. CNA a analizat, in sedinta de joi, o contestatie a societatii Sonic Media SRL din Piatra Neamt privind decizia luata de CNA in 17 septembrie privind retragerea licentei audiovizuale a televiziunii Giga TV. Atunci, CNA a retras licenta .

Iaciu va majora din nou, cu 3,8%, pretul din oferta de la Impact

Omul de afaceri Gheorghe Iaciu va majora din nou, cu 3,8%, la 0,1799 lei/actiune, pretul din oferta de preluare pe care a lansat-o la dezvoltatorul imobiliar Impact IMP), astfel ca pentru tot pachetul vizat in aceasta operatiune ar putea plati 22,05.

Rogozin, din nou pe post de Kalasnikov.

Pe masura ce se apropie data Summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, presiunile si atacurile din exterior si din interior destinate sa impiedice Republica Moldova sa parafeze acordurile de asociere si liber schimb cu Uniunea Europeana se inmultesc si devin din ce in ce mai virulente. Strugurii moldoveni incep sa aiba un gust din ce in ce mai acru la Moscova, unde frustrarea fata de faptul ca Republica Moldova le scapa printre degete creste. Ieri s-a aflat la Chisinau o delegatie de 28 .

Agricultorii, din nou la mana vremii

Producatorii agricoli se tem de efectele negative pe care conditiile meteorologice din ultima vreme le-ar putea avea asupra recoltelor inca neculese.

Gheorghe Iaciu a majorat, din nou, pretul de oferta al Impact

Gheorghe Iaciu, cel mai mare actionar al Impact Developer and Contractor IMP), cu o detinere de 38,05% din capitalul social al companiei, a majorat pentru a doua oara, pretul din oferta de preluare a societatii.

Liviu Prunaru si vioara Stradivarius din nou pe scenele din Romania.

Liviu Prunaru este un artist de talie internationala. I-a avut profesori pe Alberto Lysy cu care a cantat pentru Papa Ioan Paul al II-lea Dublul concert de Bach) si pe violonistul Yehudi Menuhin fost elev al lui George Enescu). Este concert-maestrul celebrei orchestre Royal Concertgebouw Amsterdam, cotata drept una dintre cele mai bune din lume. Cariera sa solistica internationala in plina ascensiune cuprinde colaborari cu cele mai importante orchestre din lume, precum London .

Scaderea cheltuielilor publice ar invita recesiunea din nou - cum platim datoriile externe conteaza pentru PIB

Nu s-a stins controversa privind cat de justificata a fost asistenta financiara externa primita de Romania alaturi de alte cateva state nou intrate in UE) in iarna 2008/2009. In acest context este deplansa cresterea datoriei publice in anii crizei de la sub 18% la cca 37% din PIB in 2013. Impartasesc opinia ca o criza de lichiditate sudden stop), asa cum s-a manifestat in acei ani, putea conduce la una de insolventa. Fapt este ca peste tot in UE datoria publica a crescut substantial in ultimii ani, in medie cu peste 50%, in unele cazuri cu mult mai mult. Explicatia este simpla, dincolo de interventia pentru salvarea sectoarelor bancare, actiunea guvernamentala de sprijinire a cererii agregate ceea ce a insemnat crestere de deficite bugetare) a fost ceruta de implozia sectorului privat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )