Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toader: Giuliani este si el un om pna la urma, din Statele Unite

Hotnews Hotnews,
 Toader: Giuliani este si el un om pna la urma, din Statele Unite

Tudorel Toader, spus ca refuza sa comenteze scandalul provocat in Romania de Rudolf Giuliani, ministrul Justitiei marginindu-se sa declare ca acesta este si el om, pana la urma. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader: Giuliani este si el un om pana la urma, din Statele Unite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a refuzat sa comenteze scandalul provocat in Romania de Rudolf Giuliani, care ar fi recunoscut ca scrisoarea adresata presedintelui roman Klaus Iohannis pe tema justitiei a avut la baza un raport intocmit de fostul director al FBI, Louis Freeh, care conduce o companie de consultanta cu care are relatii de afaceri.

Scrisoarea lui Giuliani si recomandarile luiFreeh, doua semne ale exclamarii venite in patru zile din SUA!

Pentru Klaus Iohannis, din 2014 incoace, orice mesaj venit din Statele Unite era bona diagnosis, bona curatio. Nu doar specific domniei sale, mirajul unei fotografii cu presedintele Americii, oricare ar fi acela, a fost un tel pentru cei mai multi politicieni romani. Daca in iulie, Trump a anulat intalnirea cu Presedintele Romaniei, mai nou, apropiati ai liderului american transmit mesaje importante dar ingrijoratoare pentru Iohannis.

Ce scrie prea internationala despre scrisoarea lui Giuliani: Avocatul lui Trump, platit de firma ce apara un corupt / Giuliani, sunat de la Departamentul de stat:Voiau sa stie daca este adevarat

Subiectul scrisorii trimise de Rudy Giuliani in Romania a fost reflectat in principalele ziare internationale, care vorbesc despre interventia fostului primar contra luptei anticoruptie, dar si de diferenta fata de pozitia oficiala a autoritatilor oficiale din Statele Unite.

Ce scrie prea internationala despre scrisoarea lui Giuliani: Avocatul lui Trump, platit de firma ce apara un corupt / Giuliani, sunat de la Departamentul de stat:Voiau sa stie daca este adevarat / Am discutat cu cel putin un oficial romn

Subiectul scrisorii trimise de Rudy Giuliani in Romania a fost reflectat in principalele ziare internationale, care vorbesc despre interventia fostului primar contra luptei anticoruptie, dar si de diferenta fata de pozitia oficiala a autoritatilor oficiale din Statele Unite.

Scrisoarea lui Rudolph Giuliani. Cine este autorul articolului din New York Times

Rudolph Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump, a spus miercuri, potrivit The New York Times, ca scrisoarea sa adresata presedintelui Romaniei nu are legatura cu guvernul american.

Dragnea: Reactia lui Maior dupa scrisoarea lui Giuliani este revoltatoare. Si-a depasit mandatul / Seful PSD, ncntat de ideea avocatului american de nfiintare a unei comisii internationale pentru protocoale

Liviu Dragnea il ataca deschis pe ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, despre care spune ca si-a depasit mandatul cand a comentat pe marginea scrisorii transmise de avocatul american Rudolph Giuliani. Din acest moment nu mai poate fi privit cu incredere de partenerii americani, a reactionat pe Facebook seful PSD. Mai mult, Dragnea califica drept interesanta propunerea avocatului american privind infiintarea unei comisii de judecatori internationali in cazul protocoalelor.

Misterul calatorului prin timp care a facut, in cateva zile, o avere uriasa la bursa, apoi a disparut fara urma

Dosarul privind o presupusa frauda bursiera de 350 de milioane de dolari, care a tinut saptamani in sir prima pagina a ziarelor din Statele Unite, s-a continuat cu un dosar de disparitie pe care oamenii legii nu reusesc sa-l rezolve nici dupa 15 ani.

Cine este femeia misterioasa cu catuse la maini,care a sunat in mijlocul noptii la mai multe sonerii

Femeia misterioasa din Statele Unite, care a sunat, in mijlocul noptii, la mai multe sonerii, a fost identificata de politisti. Imaginile cu femeia sunand la usa unei case, s-au viralizat rapid, iar multi.

Este protocolul secret din 2016, dintre Parchetul General si SRI, legal asa cum spun Lazar si Hellvig?

Specialistii in drept consultati de MEDIAFAX ne raspund ca NU. Protocolul este ilegal, la fel ca si cel din 2009, denuntat de MEDIAFAX la PG, dar paradoxul este ca nimeni nu e indreptatit sa spuna asta,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2649 seconds )