Libnet.ro
UNICEF

07:30

Toate produsele firmei Hexi Pharma, necorespunzatoare: Autoritatile au sistat testarea acestora si incep verificarile la ceilalti distribuitori

B1 B1,
Toate produsele firmei Hexi Pharma, necorespunzatoare: Autoritatile au sistat testarea acestora si incep verificarile la ceilalti distribuitori

Autoritatile au anuntat ca toate produsele Hexi Pharma sunt neconforme, sistandu-se testarea acestora. in acelasi timp, autoritatile au anuntat ca demareaza verificarea celorlalti distribuitori. continuă pe B1

Hexi Pharma si-a cerut falimentul

ACTUALIZARE 14:04 Directorul general Hexi Pharma, la Parchet Directorul general al firmei Hexi Pharma a fost chemat pentru explicatii, la Parchet, in dosarul dezinfectantilor diluati, informeaza Digi 24. --------- Hexi Pharma cere sa intre in insolventa, cererea a fost depusa ieri la Tribunalul Bucuresti.

Scandalul Hexi Pharma.Cum incerca Sorin Oprescu sa se apere de acuzatii

Numele lui Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei si fost director al Spitalului Universitar din Bucuresti, a inceput sa fie tot mai vehiculat in scandalul Hexi Pharma. Fostul edil incearca sa se detaseze de orice informatie care l-ar incrimina. El a declarat marti ca nu il cunoaste pe patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, si a sustinut ca este exagerata chestiunea cu infectii care provoaca moartea oamenilor.

Hexi Pharma a cerut falimentul

Compania Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor, a cerut falimentul. Va amintim ca patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi.

Scadalul dezinfectantilor diluati: 14 angajati ai companiei Hexi Pharma, audiati la Inspectoratul General al Politiei Romane

Audierile in cazul scandalului dezinfectantilor diluati din spitale continua. 14 angajati ai firmei Hexi Pharma au fost citati joi, pentru a fi audiati in calitate de martori, la sediul Inspectoratului.

Flori Dinu, directorul general al companiei Hexi Pharma, audiata la Parchetul General

Flori Dinu, directorul general al firmei Hexi Pharma, a mers miercuri la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. De asemenea, marti a fost audiat si patronul.

Directorul general al Hexi Pharma, audiat la Parchetul General

Flori Dinu, director general in cadrul firmei Hexi Pharma, s-a prezentat miercuri la sediul Parchetului General, pentru a fi audiata in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchetul General in scandalul dezinfectantilor diluati

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, scrie agerpres. ro. La intrare in sediul.

Sorin Oprescu, unul dintre cei care au ajutat la infiintarea Hexi Pharma

Medicul Sorin Oprescu, primar suspendat al Capitalei, a declarat marti ca nu il cunoaste pe patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, sustinand ca este exagerata chestiunea cu infectii care.

Haos in spitale dupa eliminarea dezinfectantilor Hexi Pharma

Dezifectantii diluati au oprit joi activitatea in mai multe spitale din tara. Cadrele medicale nu mai au voie sa folosesca produsele Hexi Pharma, iar acum managerii unitatilor sanitare cauta alti dezinfectanti. Autoritatile insa verifica toate produsele care impiedica dezvoltarea microorganismelor aflate acum pe piata.

Scandalul dezinfectantilor: Guvernul nu intentioneaza sa verifice de ce au iesit doar 4,25% probe neconforme, in urma controalelor din spitale, chiar daca toate produsele Hexi Pharma analizate de ICECHIM s-au dovedit a fi diluate

Toate probele de dezinfectanti efectuate pe 14 produse de la Hexi Pharma, la Institutul Icechim, au fost neconforme, adica erau diluate si de zece ori, a anuntat miercuri secretarul de stat Victor Strambu, secretar de stat in ministerul Sanatatii. Tot acesta a anuntat ca, avand in vedere aceste rezultate, s-a decis retragerea imediata a tuturor produselor Hexi Pharma. In aceste conditii, cum poate fi explicat faptul ca doar 4,25% din peste 3. 500 de testele de sanitatie din spitale, cu dezinfectantii Hexi Pharma, au fost neconforme? Care ar fi procentul, daca s-ar face acum noi teste de sanitatie, insa unele facute ca la carte, prin controale incrucisate? Probabil nu vom afla, deoarece Guvernul nu vede sensul unor noi teste de sanitatie pe produsele Hexi Pharma. Vor fi unele controale incrucisate prin spitale, insa vor fi testate alte produse, in conditiile in care cele de la Hexi Pharma sunt retrase.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )