Libnet.ro
UNICEF

12:00

Tom Hanks explica de ce Donald Trump nu e potrivit pentru a fi presedintele SUA (VIDEO)

B1 B1,
Tom Hanks explica de ce Donald Trump nu e potrivit pentru a fi presedintele SUA (VIDEO)

Tom Hanks, cunoscutul actor american, a criticat comentariile negative facute de Donald Trump la adresa femeilor, in 2005, si a explicat de ce acesta nu ar trebui sa devina presedintele Statelor Unite. Desi. continuă pe B1

Filmul Inferno, cu Tom Hanks si actrita romanca Ana Ularu, a avut premiera la Florenta

Cel de-al treilea lungmetraj din seria Codul lui Da Vinci, Inferno, regizat de Ron Howard, in care romanca Ana Ularu joaca alaturi de Tom Hanks si Felicity Jones, a avut premiera mondiala la Florenta, potrivit Reuters.

Tom Hanks, dezvaluiri despre mariajul de 28 de ani cu Rita Wilson: inca nu imi vine sa cred ca am fost colegi de liceu si nu aveam curajul sa-i vorbesc

Actorul american Tom Hanks a vorbit despre relatia speciala pe care o are cu sotia sa, actrita Rita Wilson, de care era indragostit inca din liceu. Sunt casatoriti de 28 de ani si au trecut printr-o perioada extrem de grea, atunci cand actrita a fost diagnosticata cu cancer de san, in 2015.

Ana Ularu a stralucit la premiera de gala a filmului Inferno: actrita s-a amuzat alaturi de Tom Hanks, Felicity Jones si membrii echipei, pe covorul rosu FOTO

Actrita Ana Ularu a participat alaturi de Tom Hanks si Felicity Jones la premiera de gala a filmului Inferno, eveniment desfasurat sambata seara in Florenta.

Donald Trump o ameninta cu inchisoarea pe Hillary Cliton, in cazul in care va deveni presedintele SUA

Donald Trump, candidat la presedintia americana, a lansat duminica seara o amenintare extrem de ingrijoratoare, declarand ca rivala sa din partea democratilor va ajunge la inchisoare daca el va.

Gafa. Donald Trump si-a chemat sustinatorii la vot, dupa data alegerilor prezidentiale

Donald Trump a gresit data alegerilor prezidentiale din SUA. Candidatul republican si-a indemnat sustinatorii sa voteze pe 28 noiembrie, adica dupa 20 de zile de la scrutinul prezidential, potrivit.

VIDEO A doua dezbatere televizata Hillary Clinton - Donald Trump: Clinton acuza Rusia de implicare fara precedent pentru sustinerea lui Trump. Republicanul spune ca ar trimite-o la inchisoare pe contracandidata sa, daca ar ajunge presedinte

A doua dezbatere televizata intre candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, si rivalul sau republican Donald Trump a avut loc luni dimineata, la Universitatea Washington din St. Louis. Pe langa clasicii moderatori, la dezbatere au participat si 40 de cetateni americani alesi prin sondaj pentru a le adresa intrebari celor doi candidati. Donald Trump a fost cotat, inca dinaintea dezbaterii, cu sanse minime de a o castiga, dupa inregistrarile compromitatoare aparute in ultimele zile. Cel mai recent sondaj realizat de Politico. com inaintea dezbaterii indica un avans de 4 procente pentru Hillary Clinton in ceea ce priveste intentia de vot 42% fata de 38% pentru Donald Trump). Vezi in articol cele mai importante momente ale dezbaterii.

Ora 4:00: A doua dezbatere televizata Hillary Clinton - Donald Trump. Candidatul republican, personaj principal in doua inregistrari compromitatoare aparute in presa in ultimele zile

A doua dezbatere televizata intre candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, si rivalul sau republican Donald Trump este asteptata luni dimineata, incepand cu ora 4:00, ora Romaniei. Dezbaterea va avea loc la Universitatea Washington din St. Louis, scrie AFP. Pe langa clasicii moderatori, la dezbatere vor participa si 40 de cetateni americani alesi prin sondaj care le vor adresa intrebari celor doi candidati. Cel mai recent sondaj realizat de Politico. com inaintea dezbaterii indica un avans de 4 procente pentru Hillary Clinton in ceea ce priveste intentia de vot 42% fata de 38% pentru Donald Trump).

Acest site ii compara pe Hillary Clinton si Donald Trump in functie de realizarile din fiecare an

Pentru ca alegerile prezidentiale americane se apropie cu pasi repezi, Donald Trump si Hillary Clinton incearca, fiecare prin metodele proprii, sa castige mai multe voturi. Cei care se ocupa de campania lui Clinton au gasit o idee foarte interesanta. Au creat o platforma online care iti alege un an la intamplare si iti arata cu [].

Hillary Clinton si Donald Trump au refuzat sa isi dea mana la inceputul celei de-a confruntari in direct: Vezi aici INTEGRAL dezbaterea (SUA)

La cea de-a doua dezbatere din campania pentru alegerile din 8 noiembrie, candidatii la presedintia Statelor Unite Hillary Clinton si Donald Trump s-au intalnit duminica seara la Universitatea.

Hillary Clinton si Donald Trump au refuzat sa isi dea mana la inceputul celei de-a doua confruntari in direct: Vezi aici INTEGRAL dezbaterea (SUA) (VIDEO)

La cea de-a doua dezbatere din campania pentru alegerile din 8 noiembrie, candidatii la presedintia Statelor Unite Hillary Clinton si Donald Trump s-au intalnit duminica seara la Universitatea.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )