Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tone de documente au ars in incendiul din Ilfov. Ale cui erau

Antena3 Antena3,
Tone de documente au ars in incendiul din Ilfov. Ale cui erau

Un incendiu urias a izbucnit, vineri, la un depozit din localitatea Darasti, judetul Ilfov, fara sa fie inregistrate victime. Constructia este o hala din structura metalica, amenajata ca depozit. continuă pe Antena3

A fost pus intentionat focul de la hala din Ilfov? in imobil se aflau arhivele celor mai importante companii. Managerul firmei se lauda cu cel mai modern sistem de stingere a incediilor

Tone de documente importante au fost distruse in incendiul care a cuprins vineri seara un depozit al unei companii de arhivare din judetul Ilfov. Detalii AICI) in acest imobil se aflau arhivele unora.

Incendiu puternic la un depozit din Ilfov: Tone de documente din arhivele unor banci si companii au ars (VIDEO)

Tone de documente importante au fost distruse in incendiul care a cuprins un depozit al unei companii de arhivare din judetul Ilfov. 15 autospeciale au intervenit pentru a stinge si ultimul focar. O suta de.

Incendiul care a cuprins un depozit din Ilfov in urma cu peste 16 ore inca nu a fost lichidat

Incendiul care a cuprins, ieri seara, un depozit din judetul Ilfov in care sunt depozitate arhivele mai multor companii, inclusiv banci, inca nu a fost lichidat, pompierii actionand in continuare cu sase autospeciale, a declarat, in aceasta dimineata, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Adrian Marin.

Incendiul care a cuprins un depozit din Ilfov a afectat aproximativ 1.000 de metri patrati din imobil

Incendiul care a cuprins, vineri seara, un depozit cu stive de hartie, dosare si arhiva din judetul Ilfov a afectat aproximativ 1. 000 de metri patrati din suprafata totala a imobilului de 1. 800 de metri patrati, a declarat pentru News. ro purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU), Daniel Vasile. UPDATE Sambata dimineata incendiul inca nu fusese stins, potrivit Digi 24, care adauga ca tavanul cladirii s-a prabusit.

UPDATE Incendiul care a cuprins vineri un depozit din Ilfov a putu fi lichidat nici dupa 16 ore. Pompierii inca lupta cu flacarile sambata dimineata

Incendiul care a cuprins, vineri seara, un depozit cu stive de hartie, dosare si arhiva din judetul Ilfov a afectat aproximativ 1. 000 de metri patrati din suprafata totala a imobilului de 1. 800 de metri patrati, a declarat pentru News. ro purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU), Daniel Vasile. 04 Sambata dimineata incendiul inca nu fusese lichidat, pompierii actionand in continuare cu sase autospeciale.

Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu la o hala din Ilfov in care este depozitata arhiva

Pompierii intervin vineri seara pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr-o hala din judetul Ilfov, in care este depozitata o arhiva, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, care a precizat ca nu se stie inca daca sunt persoane inauntru, informeaza News. ro.

Incendiu puternic la o hala din Ilfov! Ce a fost depozitat inauntru

Pompierii intervin vineri seara pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr-o hala din judetul Ilfov, in care este depozitata arhiva, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru.

Incendiu puternic la un depozit din Ilfov: Flacarile au cuprins o suprafata de 300 de metri

Un incendiu puternic a cuprins vineri seara un depozit din localitatea ilfoveana Darasti. Flacarile s-au extins pe o suprafata de 300 de metri patrati, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bu.

Incendiu puternic la un depozit din Ilfov: Flacarile au cuprins o suprafata de 300 de metri(VIDEO)

Un incendiu puternic a cuprins vineri seara un depozit din localitatea ilfoveana Darasti. Flacarile s-au extins pe o suprafata de 300 de metri patrati, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )