Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toni Grebla, cercetat pentru trafic de influenta, audiat la DNA

Adevărul Adevărul,
Toni Grebla, cercetat pentru trafic de influenta, audiat la DNA

Judecatorul CCR Toni Grebla s-a prezentat, la ora 10. 00, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a da noi declaratii in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta. continuă pe Adevărul

VIDEO Augustin Zegrean: Plenul Curtii Constitutionale va lua luni o decizie in privinta judecatorului Toni Grebla, urmarit penal pentru trafic de influenta si constituirea unui grup infractional organizat

Plenul Curtii Constitutionale va lua luni o decizie in privinta situatiei judecatorului Toni Grebla, a anuntat presedintele CC Augustin Zegrean, potrivit Mediafax. Zegrean a precizat ca va verifica declaratia pe care Toni Grebla o va face in privinta situatiei sale, iar apoi plenul Curtii va lua o decizie.

UPDATE. Toni Grebla, la DNA: Am raspuns la intrebarile puse in legatura cu rochiile, strutii si materialele electorale

Judecatorul CCR Toni Grebla, cercetat pentru coruptie si constituirea unui grup infractional organizat, s-a prezentat, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a da declaratii.

Toni Grebla, din nou la DNA

Judecatorul CCR Toni Grebla, cercetat pentru coruptie si constituirea unui grup infractional organizat, s-a prezentat, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a da declaratii.

Toni Grebla s-a prezentat la DNA, pentru a fi audiat

Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala, s-a prezentat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla, audiat la DNA

Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Grebla le-a declarat.

Deputatul Lucian Sova, audiat la DNA in dosarul lui Toni Grebla

ACTUALIZARE 15:28 Deputatul PSD Lucian Sova a venit, azi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla, potrivit surselor din presa. * Grebla: Voi lua o decizie in ceea ce priveste activitatea mea ulterioara.

Deputatul Lucian Sova, audiat la DNA in dosarul lui Toni Grebla

Deputatul PSD Lucian Sova a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla, transmite Mediafax.

Deputatul Lucian Sova, audiat in dosarul lui Toni Grebla

Deputatul PSD Lucian Sova a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla, relateaza Mediafax.

UPDATE Toni Grebla a fost audiat la DNA

Judecatorul Curtii Constitutionale CCR) Toni Grebla a fost audiat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. La iesirea de la audieri, Grebla a declarat ca a raspuns la intrebarile procurorilor si ca se va prezenta la DNA de cate ori va fi cazul. El va ramane in concediu de odihna.

Toni Grebla, audiat la DNA

Judecatorul Curtii Constitutionale CCR) Toni Grebla a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie si a spus jurnalistilor ca va face declaratii cand va iesi de la audieri. Toni Grebla se afla in concediu de la odihna de la CCR.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )