Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toni Grebla s-a prezentat la DNA, pentru a fi audiat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Toni Grebla s-a prezentat la DNA, pentru a fi audiat

Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala, s-a prezentat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. continuă pe Ziarul Bursa

Toni Grebla, din nou la DNA

Judecatorul CCR Toni Grebla, cercetat pentru coruptie si constituirea unui grup infractional organizat, s-a prezentat, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a da declaratii.

Toni Grebla, dupa audierea la DNA: Ancheta continua. Decizia privind o eventuala demisie, dupa o anumita perioada de timp

20 - Am raspuns la intrebarile domnului procuror si ancheta continua. Eu ma voi prezenta de cate ori voi fi chemat la audieri, a declarat judecatorul CCR Toni Grebla, la iesirea din sediul.

Toni Grebla, cercetat pentru trafic de influenta, audiat la DNA

Judecatorul CCR Toni Grebla s-a prezentat, la ora 10. 00, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a da noi declaratii in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta.

Toni Grebla a ajuns la DNA

Judecatorul Curtii Constitutionale CCR) Toni Grebla a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie si a declarat jurnalistilor ca va declara mai multe cand va iesi de la audieri.

Alin Cocos si mama lui s-au prezentat la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica

Alin Cocos si mama lui, Olguta Chiriac, s-au prezentat marti la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiati intr-un dosar in care este cercetata Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Acest dosar a fost disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP.

Alin Cocos si mama lui s-au prezentat la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica

Alin Cocos, si mama lui, Olguta Chiriac, s-au prezentat azi la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica, disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP, au declarat pentru presa surse judiciare.

Deputatul Lucian Sova, audiat la DNA in dosarul lui Toni Grebla

ACTUALIZARE 15:28 Deputatul PSD Lucian Sova a venit, azi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla, potrivit surselor din presa. * Grebla: Voi lua o decizie in ceea ce priveste activitatea mea ulterioara.

Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla, audiat la DNA

Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Grebla le-a declarat.

Deputatul Lucian Sova, audiat la DNA in dosarul lui Toni Grebla

Deputatul PSD Lucian Sova a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla, transmite Mediafax.

Deputatul Lucian Sova, audiat in dosarul lui Toni Grebla

Deputatul PSD Lucian Sova a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )