Libnet.ro
UNICEF

15:00

Toni Grebla isi anunta retragerea: Nu mai doresc sa detin nicio functie publica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Toni Grebla isi anunta retragerea: Nu mai doresc sa detin nicio functie publica

Fostul judecator al Curtii Constitutionale CC), Toni Grebla, a declarat, joi, ca nu mai doreste sa mai detina vreo functie publica, subliniind, inca o data, ca nu se considera vinovat de faptele de care il acuza procurorii. continuă pe Wall-Street Ro

Toni Grebla: Nu mai doresc sa detin nicio functie publica

Fostul judecator al Curtii Constitutionale CC), Toni Grebla, a declarat, joi, ca nu mai doreste sa mai detina vreo functie publica, subliniind, inca o data, ca nu se considera vinovat de faptele de care il acuza procurorii.

Toni Grebla: Nu mai doresc sa detin nicio functie publica

Fostul judecator al Curtii Constitutionale CC), Toni Grebla, a declarat, joi, ca nu mai doreste sa mai detina vreo functie publica. El a declarat inca o data ca nu este vinocat de faptele de care il.

Toni Grebla, cercetat in LIBERTATE. Decizia este definitiva

Fostul judecator al Curtii Constitutionale CC), Toni Grebla, va fi cercetat in libertate, nu in arest la domiciliu, asa cum au cerut procurorii anticoruptie, a stabilit, joi, inalta Curte de Casatie si.

Fostul judecator CCR Toni Grebla va fi cercetat in continuare in libertate

Fostul judecator al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) Toni Grebla va fi cercetat in continuare in libertate. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au respins, joi, contestatia procurorilor anticoruptie in dosarul in care acesta este acuzat de coruptie. Decizia este definitiva.

UPDATE: Toni Grebla ramane sub control judiciar. Ce declaratii a facut fostul judecator CCR

UPDATE: Toni Grebla ramane sub control judiciar.

Toni Grebla va fi cercetat in libertate

Actualizare 18:24 Fostul judecator al CCR, Toni Grebla, va fi cercetat in libertate, nu in arest la domiciliu, cum ceruse DNA, a stabilit, astazi, definitiv, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), scriu surse din presa.

Toni Grebla afla, joi, daca ramane in libertate, dupa afacerea cu caprele. Ce declaratii a facut fostul judecator CCR

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia DNA la arestul la domiciliu al lui Toni Grebla, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Toni Grebla: Caprele exista acolo unde au fost. Asta e o poveste. Daca voiam sa le vand, o faceam singur, nu prin interpusi

Fostul judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla s-a prezentat, joi, la inalta Curte, acolo unde a avut loc sedinta pentru solutionarea contestatiei DNA, dupa ce magistratii au respins solicitarea.

Toni Grebla afla, joi, daca ramane in libertate, dupa afacerea cu caprele

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia DNA la arestul la domiciliu al lui Toni Grebla, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Toni Grebla afla daca va fi cercetat in libertate

Fostul judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla afla daca va fi cercetat in libertate. Acesta este asteptat, miercuri, in fata magistratilor inaltei Curti unde se va judeca contestatia facuta de.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )