Libnet.ro
UNICEF

23:15

TOP 10 cei mai bogati oameni din lume! Impreuna au o avere ce cumuleaza 450 de miliarde de dolari!

ADPM ADPM,
TOP 10 cei mai bogati oameni din lume! Impreuna au o avere ce cumuleaza 450 de miliarde de dolari!

Revista Forbes a publicat topul celor mai bogati oameni din lume in anul 2013, iar aici se regasesc noua barbati si o singura femeie. Cinci dintre ei sunt din Statele Unite, doi din Franta, unul din Mexic, unul din Spania si unul din Hong Kong. Impreuna au o avere cumulata ce ajunge la 450 de miliarde de dolari. Continue reading . continuă pe ADPM

Ion Ficioru, unul dintre cei mai duri ofiteri din lagarele comuniste: Nu regret nimic.

Fostul comandant al Coloniei de Munca de la Periprava, Ion Ficioru, este considerat unul dintre cei mai duri ofiteri de penitenciare din perioada regimului comunist. Dupa ani de tacere, Ion Ficioru si-a prezentat, in exclusivitate pentru Romania libera, propria versiune despre atrocitatilor petrecute in inchisorile pe care le-a administrat. Detinutul cosea. Trebuia sa-si faca norma. Fusese trimis in Colonia de Munca de la Periprava si, pazit de un gardian, muncea. La un moment dat, barbatul .

VIDEO Si bogatii plang cateodata. Unul dintre primii zece bogatasi din lume a pierdut 34 de miliarde de dolari si a ajuns milionar

Brazilianul Eike Batista, care in martie anul trecut ocupa locul opt in topul celor mai bogati oameni din lume, cu o avere estimatala 34,5 miliarde de dolari, nu mai este miliardar, ajungand la o avere de 200 de milioane de dolari, in urma declinului puternic al companiilor sale pe bursa si a eforturilor de a refinanta datorii.

Top 10 cele mai bogate celebritati! Ce averi au facut in ultimul an Oprah, Lady Gaga si Beyonce?

Pe timp de criza averea celebritatilor creste vazand cu ochii. Madonna, Lady Gaga, Oprah si Steven Spielberg se numara printre vedetele care si-au marit considerabil conturile in anul care a trecut. Vedetele care sunt incluse in acest top au castigat anul trecut, cumulat, peste 700 de milioane de dolari. Continue reading .

Imagini din cel mai scump hotel din lume. O noapte aici costa 60.000 de euro

Cel mai frumos si, totodata, cel mai scump hotel din lume se afla in Elvetia. O noapte in respectivul hotel costa 60. 000 de euro. in pretul exorbitant intra insa un etaj intreg. 12 camere cu bai proprii,.

Divort de milionar cu scandal. Unul dintre cei mai bogati romani a luat-o la fuga pe scarile Tribunalului Cluj

Procesul de divort intre clujeanul Bela Urasi, cotat in Topul Forbes cu o avere de 45-50 de milioane de euro, si sotia lui, Doina, se desfasoara in aceste zile la Cluj. Dupa ce a fost acuzat ca si-a agresat nevasta, Urasi a luat-o la fuga pentru a evita presa.

VIDEO Divort de milionar cu scandal. Unul dintre cei mai bogati romani a luat-o la fuga pe scarile Tribunalului Cluj

Procesul de divort intre clujeanul Bela Urasi, cotat in Topul Forbes cu o avere de 45-50 de milioane de euro, si sotia lui, Doina, se desfasoara in aceste zile la Cluj. Dupa ce a fost acuzat ca si-a agresat nevasta, Urasi a luat-o la fuga pentru a evita presa.

Obama va anunta urmatorul sef al Fed, cea mai puternica banca centrala din lume. Principalii candidati sunt considerati a fi fostul secretar al Trezoreriei SUA Lawrence Summers si vicepresedintele Fed Janet Yellen.

Presedintele SUA, Barack Obama, a redus numarul persoanelor de pe o lista cu posibili inlocuitori ai actualului sef al Rezervei Federale a SUA Fed), Ben Bernanke, si va anunta succesorul la conducerea celei mai puternce banci centrale din lume in urmatoarele luni. Lista restransa include niste candidati extraordinari, a declarat presedintele intr-un interviu acordat cotidianului New York Times si citat de Mediafax. Principalii candidati pentru post sunt considerati a fi fostul secretar al Trezoreriei SUA Lawrence Summers si vicepresedintele Fed Janet Yellen.

FOTO Afaceri cu parfum de trandafiri la Ciumbrud, satul cu cei mai multi cultivatori din tara

Pasiunea pentru trandafiri poate deveni, cu multa munca, o afacere profitabila. O demonstreaza producatorii din Ciumbrud, satul din Romania in care se cultiva cele mai multe soiuri de trandafiri, peste 100. De fapt, locuitorii traiesc in prezent din aceasta activitate, care s-a dezvoltat dupa 1990. Aproximativ 70 de producatori obtin anual peste 1,5 milioane de fire de trandafir ce ajung la vanzare in toata tara, dar si in strainatate.

Top 12 cele mai frumoase creatii Mirela Stelea!

Mirela Stelea este unul dintre cei mai apreciati si mai creativi designeri romani, aceasta reusind sa-si construiasca un nume apreciat si respectat in industria modei in doar doi ani. Mirela a lansat pana acum sase colectii, care s-au bucurat de sedinte foto cu totul deosebite, acestea fiind realizate pe yahturi, pe vase de croaziera, in masini de epoca sau avioane private. Continue reading .

Gaura din ochelari

Unul din cei mai influenti oameni din Romania, Dan Voiculescu, se prezinta, luni dimineta, la sediul Departamentului National Anticoruptie cu o pereche de ochelari defecti. Lipseste una din lentile. Privita prin gaura cu ochiul stang, lumea apare clar. Privita prin sticla fumurie cu ochiul drept, se vede intunecat, sumbru. O aparitie cumva neobisnuita. Nu vine in fiecare zi la procurori cineva cu ochelarii sparti. Greu spus ce-a fost in capul lui. Poate a fost o ironie, poate un mic accident. Chiar nu conteaza. Cu sau fara voie, Voiculescu a oferit perspectiva corecta asupra lumii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )