Libnet.ro
UNICEF

18:00

TOP 10: cele mai ieftine companii aeriene. Unde se claseaza Blue Air sau Wizz Air

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10: cele mai ieftine companii aeriene. Unde se claseaza Blue Air sau Wizz Air

Primele zece companii aeriene low-cost care ofera cele mai mici preturi la biletele de avion, de sub 100 de lire sterline pentru un singur zbor cu toate taxele, au fost dezvaluite intr-un sondaj care a analizat tarifele a 300. 000 de zboruri realizat de. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10: cele mai vizibile marci auto pe Facebook

Primele trei cele mai vizibile marci auto pe Facebook in Romania au peste 200. 000 de fani like-uri), la polul opus sunt brandurile de masini cu sub 300 de fani, marci exclusiviste precum , Lamborghini, Maserati. Din populatia Romaniei doar 6,6.

Top 100 cele mai mari companii din lume, dupa criza.

Criza a provocat o autentica revolutie in ceea ce priveste listarea la bursa a celor mai mari 100 de companii din lume, informeaza publicatia spaniola El Pais. Astfel, in ultimii cinci ani, crema corporatista a asistat la o schimbare a clasamentului, Apple detronand compania ExxonMobil de pe primul loc. De asemenea, accentul pus pe inovare a consolidat prezenta pe bursa a companiilor tehnologice si producatoare de bunuri de larg consum, in vreme ce societatile de telecomunicatii si utilitati .

TOP: 10 cele mai bune programe de Executive MBA din lume

Cum situatia economica din ultimii ani a dus la schimbari importante in economie, tot mai multi executivi, motivati de provocarile climatului economic si de dorinta de a performa intr-o piata dificila, aleg sa urmeze un program de Executive Master of.

TOP 10: cele mai bune programe de Executive MBA din lume

Cum situatia economica din ultimii ani a dus la schimbari importante in economie, tot mai multi executivi, motivati de provocarile climatului economic si de dorinta de a performa intr-o piata dificila, aleg sa urmeze un program de Executive Master of.

AvocatNet.ro premiaza cele mai bune companii romanesti de consultanta in afaceri.

Aflata la a treia editie, Gala Premiilor AvocatNet. ro 2013 onoreaza si in acest an rezultatele exceptionale in consultanta juridica si fiscala obtinute de companiile din Romania in cursul anului trecut. Evenimentul anual marca AvocatNet. ro a devenit deja o traditie prin care publicatia rasplateste performanta in activitatea de consultanta dedicata mediului de afaceri. Gala va avea loc pe 24 octombrie, ora 19:30, la Hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti. In cadrul evenimentului, .

FOTO: Care sunt tarile cu cele mai mari CHELTUIELI MILITARE din lume. Unde se afla Romania.

Bugetul de aparare al Statelor Unite reprezinta peste 35% din totalul cheltuielilor militare la nivel mondial. Acesta nu este singurul aspect uimitor care reiese din clasamentul tarilor cu cele mai mari bugete de aparare din lume, asa cum a fost publicat pe site-ul globalfirepower. com. In top 20 state cu cele mai mari cheltuieli militare de pe Glob se afla cateva tari a caror prezenta o sa va surprinda, in timp ce alte tari pe care v-ati astepta sa le vedeti incluse in top se afla departe de .

Cele mai noi productii din repertoriul teatrului Radu Stanca, in aceasta saptamana la Sibiu

Teatrul National Radu Stanca din Sibiu prezinta in aceasta saptamana cele mai noi creatii din repertoriul propriu.

FOTO Cele mai spectaculoase gari din lume

Gara centrala din Milano, Estacion de Atocha si Grand Central din New York sunt doar trei dintre cele mai frumoase statii feroviare din lume, locuri care si-au castigat celebritatea prin designul revolutionar si utilitatea insemnata.

Fortele Navale americane, zguduite de unul dintre cele mai puternice scandaluri de coruptie din ultimii ani

Fortele Navale ale Statelor Unite sunt pe punctul de a fi zdruncinate de unul dintre cele mai puternice scandaluri din ultimii ani, care porneste de la acuzatii grave de mita. Anchetatorii federali au spus ca au descoperit faptele de coruptie la oficialii de rang inalt, care ascundeau o serie de cheltuieli supraevaluate folosite drept paravan pentru a plati o companie asiatica ce aduce prostituate generalilor americani.

Unul din cele mai frumoase peisaje din Bucovina devine groapa de gunoi. Muntele va avea patru hectare

O groapa de gunoi de patru hectare va fi construita chiar in varful muntelui, la Suceava, in apropierea Pasului Mestecanis. Localnicii sunt revoltati ca unul dintre cele mai frumoase peisaje din regiune va fi.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )