Libnet.ro
UNICEF

21:00

Top 10 cele mai mari castiguri (declarate) in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Top 10 cele mai mari castiguri (declarate) in Bucuresti

Un avocat din Sectorul 1 al Capitalei se afla pe primul loc in clasamentul celor mai mari zece venituri brute declarate in Bucuresti. Conform declaratiilor depuse la Fisc, avocatul a incasat 4, 5. continuă pe Antena3

Top 10 cele mai spumoase bancuri cu elevi. Ce-i intreaba ministrul pe profesori la reuniunea de 20 de ani

Relatia dintre elevi si profesori a fost dintodeauna presarata de momente hazlii, raspunsurile amuzante din salile de clasa regasindu-se in multe dintre bancurile romanilor.

Una dintre cele mai cunoscute cladiri din Bucuresti, scoasa la vanzare. Cat costa imobilul

Regatta Real Estate, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara cu capital romanesc, a scos la vanzare doua cladiri emblematice din Bucuresti, cea mai scumpa dintre ele avand un pret de.

Ce s-a ales de cursele de cai: atunci si acum, o comparatie facuta in Braila, unde pe vremuri exista unul dintre cele mai mari hipodromuri din Romania

Daca in urma cu o suta de ani Braila se mandrea cu unul dintre cele mai mari hipodromuri din tara, unde cursele de cai erau urmarite de domni spilcuiti si doamne si domnisoare cochete, acum sportul hipic isi mai face loc doar in intreceri improvizate pe la marginea satelor din judet, intr-o atmosfera ce miroase a saracie, pe fundal de manele.

In timp ce cotatia petrolului scade vertiginos, pretul fara taxe al carburantilor din Romania este printre cele mai mari din UE

Cotatia petrolului este in continua scadere, ajungand sa chiar la minimul ultimilor 12 ani. De cateva zile sta sub 28 dolari barilul. Cum era de asteptat, oriunde in lume, preturile la carburanti s-au redus, fiind puternic influentate de cotatiile barilului de titei. Si in Romania au tot scazut, insa doar atat cat sa ajunga sa fie printre cele mai mari din Uniunea Europeana.

Modernizarea portului Constanta de catre afaceristul francez Hallier. Secretele uneia dintre cele mai mari escrocherii din istoria Romaniei

Afacerea Halier, de la sfarsitul secolului al XIX-lea, a ramas cunoscuta ca una dintre cele mai mari escrocherii din istoria Romaniei. Faptele de acest gen s-au mai repetat de-a lungul timpul si exemple pot fi intalnite chiar si in zilele noastre.

Secretele uneia dintre cele mai mari escrocherii din istoria Romaniei: modernizarea portului Constanta de catre afaceristul francez Hallier

Afacerea Halier, de la sfarsitul secolului al XIX-lea, a ramas cunoscuta ca una dintre cele mai mari escrocherii din istoria Romaniei. Faptele de acest gen s-au mai repetat de-a lungul timpul si exemple pot fi intalnite chiar si in zilele noastre.

De ce este daunatoare dependenta de fast-food. Patronii recunosc ca pe timpul noptii au incasarile cele mai mari

Patronii restaurantelor fast-food deschise non-stop recunosc ca cele mai mari incasari le fac pe timpul noptii. Petrecaretii, studentii sau angajatii aflati in tura de noapte le trec zilnic pragul dupa ora 23.

Top GiftBooks.ro: Cele mai vandute carti in ianuarie 2016

Locul 10: Cum sa ne crestem fetele Steve Biddulph) Locul 9: Stalin Paul Johnson)Locul 8: Solenoid Mircea Cartarescu)Intra in articol pentru a vedea top 10 al celor mai vandute carti GiftBooks. ro din perioada 15-22 ianuarie 2016.

Vicele Ionica este candidatul cu cele mai mari sanse la fotoliul de primar ... dupa Tudor Pendiuc

Cornel Ionica PSD), unul dintre cei doi viceprimari ai Pitestiului, cel care i-a tinut lui Tudor Pendiuc locul la sefia Primariei Pitesti in timpul celor 9 luni petrecute de edilul-sef in arest preventiv in dosarul Publitrans, dosar trimis in judecata), este deja una dintre propunerile PSD Arges pentru aceeasi primarie la alegerile locale de anul acesta.

VIDEO Ce s-a ales de unii dintre cei mai mari critici ai lui Vladimir Putin

Vladimir Putin a devenit presedinte interimar al Rusiei cand Boris Yeltsin si-a dat demisia in 1999, urmand 3 mandate de presedinte al unei dintre cele mai mari puteri ale lumii,insa nu fara critici, scrie The Telegraph.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )