Libnet.ro
UNICEF

01:05

TOP 10: cele mai vandute masini de oras pe piata auto europeana

Adevărul Adevărul,
TOP 10: cele mai vandute masini de oras pe piata auto europeana

Un model de clasa mica ocupa de cativa ani primul loc in topul celor mai bine vandute masini de oras pe piata auto din Europa. continuă pe Adevărul

TOP 10 cele mai romantice recorduri din lume

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung sarut si cea mai mare trufa din ciocolata, potrivit Mediafax.

Cea mai lunga casnicie si cel mai vechi poem de dragoste: top 10 cele mai romantice recorduri din lume

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung sarut si cea mai mare trufa din ciocolata.

Top 10 cele mai bune alimente pentru copilul tau

O alimentatie sanatoasa este vitala pentru copii ca sa dezvolte minti si trupuri sanatoase. Daca un copil invata de mic sa prefere alimente sanatoase, va avea obiceiuri sanatoase care il vor urma toata viata,.

TOP 10. Cele mai amuzante mesaje de Ziua indragostitilor

Daca vrei sa fii original si sa iti surprinzi partenerul de Ziua indragostitilor, renunta la clisee si trimite-i un mesaj amuzant. Iata topul celor mai amuzante mesaje de Ziua indragostitilor, potrivit publicatiei Congratulations.

ZECE cele mai apreciate masini de oras in 2014 pe piata auto europeana

Un model de clasa mica ocupa de cativa ani primul loc in topul celor mai bine vandute masini de oras pe piata auto din Europa. Si anul trecut, autoturismul italian chic a fost in fruntea clasamentului cu peste 180. 000 de unitati livrate.

Valentines Day: Top 10 cele mai romantice recorduri ale lumii

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei Indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung.

Top sapte cele mai ciudate reclamatii facute de severineni

Severinenii sesizeaza probleme dintre cele mai trasnite politistilor. Galagia facuta de un cocos pe balconul vecinului, locatari care tin caini in uscatoria blocului ori barbati care se masturbeaza in parcul central iata doar cateva exemple.

Top 6 - cele mai amuzante sau ciudate sesizari facute de constanteni. De la prezervative rupte pana la un cal obosit

Atunci cand vine vorba de reclamatii, sunt si constanteni care fie nu se gandesc de doua ori inainte sa sune la 112, fie cred ca problema lor este mai importanta decat orice altceva.

Top 5 cele mai scumpe produse din Fifty Shades of Gray

Proaspat lansat, Fifty Shades of Gray a avut deja incasari de 81,6 mil. dolari in box-office-ul nord american si este de asteptat sa aduca vanzari importante si pentru brandurile de lux folosite in timpul filmarilor. Cititi in continuare.

Superlativele Deltei Dunarii. Top 7 - cele mai interesante si mai putin stiute lucruri despre Delta Dunarii

Pe cat de frumoasa este Delta Dunarii pe atat de nepromovata este zona. Nemtii, dar si turisti din alte zone ar cumpara bilete in fiecare an aici, in defavoarea litoralului romanesc sau bulgaresc.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )