Libnet.ro
UNICEF

08:00

Top: 10 orase in care turistii cheltuiesc cei mai multi bani in vacante

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top: 10 orase in care turistii cheltuiesc cei mai multi bani in vacante

Shopping, vizite in locuri incarcate de cultura sau, pur si simplu, distractie. Pe toate acestea turistii cheltuiesc, mai mult sau mai putin, atunci cand merg in vacante. Wall-Street. ro iti prezinta topul oraselor in care turistii aloca cei mai multi. continuă pe Wall-Street Ro

Gala de balet la Targu Jiu cu cei mai buni elevi din tara

Cei mai buni elevi din tara la balet vor sustine in aceasta seara un spectacol la Targu Jiu. Evenimentul artistic va avea loc de la ora 19. 00, la sala Teatrului Elvira Godeanu din Targu Jiu.

Unul dintre cei mai mari pianisti ai lumii a plecat de la un concert pentru ca era filmat cu un smartphone

Unul dintre cei mai cunoscuti pianisti din lume si-a suprins publicul dupa ce a iesit de la un concert, enerat de faptul ca un spectator il filma cu smartphone-ul, relateaza BBC. Krystian Zimerman, 56 de ani, s-a intors pe scena dupa cateva momente si a declarat: Distrugerea muzicii din cauza YouTube-ului este uriasa.

Top 10 pozitii pentru cele mai tari orgasme

O, da! Intotdeauna au existat suspiciuni cum ca ar fi anumite pozitii care ar ajuta femeia, dar si barbatul sa obtina mai repede si mai puternic un orgasm. Este sau nu asa? Si daca este, de ce nu ne-am instruit fiecare p.

TOP 10 evenimente economice din saptamana 3-9 iunie 2013. Deprecierea leului, cresterea vanzarilor Dacia in Germania, inselatorul PIB s.a. Ce evenimente urmarim in saptamana care urmeaza?

Leul s-a depreciat in saptamana 3-7 iunie de la 4,40/eur la 4,55/eur, Orange a anuntat ca isi lanseaza serviciul de televiziune, iar inmatricularile Dacia au urcat cu aproape 10% in Germania, pe o piata in scadere. Acestea sunt doar trei dintre evenimentele economice importante consemnate in saptamana care a trecut. HotNews a realizat un top al acestor evenimente, adaugand si datele economice importante la care ne putem astepta saptamana care urmeaza. Topul nu este realizat in mod necesar in functie de criteriul impactului economic. Tu ce evenimente ai adauga la acest top?.

Cei mai multi someri au varste cuprinse intre 40 si 49 de ani

Rata somajului a scazut in luna mai, anunta Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Potrivit agentiei, au fost inregistrate 443. 985 de persoane fara loc de munca, cei multi someri avand intre 40 si 49 de ani.

Grupul Bilderberg, reunit in Marea Britanie. Ce discuta cei mai puternici oameni din lume

Adepti ai teoriei conspiratiei sustin ca aceasta intrunire este un soi de guvern care conduce lumea din umbra. in schimb, membrii care au facut parte din aceste intruniri de discutie au declarat pentru cotidianul britanic The Telegraph ca reprezinta o structura cu rol crucial in formarea Uniunii Europene de astazi. in aceste zile, Grupul Bilderberg se intruneste in Marea Britanie.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2187 seconds )