Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 vedete cu stil retro! Iata cine se imbraca exact ca pe vremuri!

ADPM ADPM,
Top 10 vedete cu stil retro! Iata cine se imbraca exact ca pe vremuri!

De la Dita Von Teese, o adevarata fana a stilului anilor 50, si pana la Rihanna, ce pare sa fi ramas ancorata in anii 80, sau Katy Perry, care prefera stilul anilor 90, iata vedetele care se imbraca exact ca pe vremuri! . continuă pe ADPM

Cea mai lunga casnicie si cel mai vechi poem de dragoste: top 10 cele mai romantice recorduri din lume

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung sarut si cea mai mare trufa din ciocolata.

TOP 10 cele mai romantice recorduri din lume

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung sarut si cea mai mare trufa din ciocolata, potrivit Mediafax.

Valentines Day: Top 10 cele mai romantice recorduri ale lumii

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei Indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung.

TOP 10 citate celebre despre dragoste

Daca vrei sa iti surpinzi partenerul cu un mesaj inedit, trimite-i un citat de dragoste. Iata topul celor mai frumoase citate celebre, potrivit Mediafax.

TOP 10. Cele mai amuzante mesaje de Ziua indragostitilor

Daca vrei sa fii original si sa iti surprinzi partenerul de Ziua indragostitilor, renunta la clisee si trimite-i un mesaj amuzant. Iata topul celor mai amuzante mesaje de Ziua indragostitilor, potrivit publicatiei Congratulations.

FOTO. Duster, al treilea cel mai vandut SUV din Europa in 2014. Vezi TOP 10

Dacia Duster continua sa inregistreze crestere foarte mari pe unul dintre cele mai dinamice segmente din piata auto. SUV-urile compacte reprezinta sectorul cu cele mai bune evolutii in 2014, iar Duster se mentine in top.

Top 10 cele mai bune alimente pentru copilul tau

O alimentatie sanatoasa este vitala pentru copii ca sa dezvolte minti si trupuri sanatoase. Daca un copil invata de mic sa prefere alimente sanatoase, va avea obiceiuri sanatoase care il vor urma toata viata,.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.5286 seconds )