Libnet.ro
UNICEF

08:00

Top 7 motive pentru care oamenii sunt supraponderali

Antena3 Antena3,
Top 7 motive pentru care oamenii sunt supraponderali

Nu e om care sa nu aiba in familie sau in cercul de prieteni cel putin o persoana supraponderala. Dar de ce sunt supraponderali? Raspunsul la aceasta intrebare este foarte diferit de la caz la caz. continuă pe Antena3

12 motive pentru care sa faci sport

Miscarea este o componenta esentiala a unui stil de viata sanatos, cu beneficii importante atat la nivel fizic, cat si mental. Fie ca alegi sa practici un sport sau sa mergi la sala de fitness, fie iti place.

Top 4 probleme pentru copiii mici care fac ca inceputul scolii sa fie dificil

Incepe scoala si pentru unii parinti poate fi o binecuvantare: copiii intra in rutina orelor de clasa si a temelor, iar ei nu mai sunt nevoiti sa le faca un anumit program de petrecere a timpului liber. Pentru altii.

MAGAZIN 10 locuri ciudate in care oamenii isi uita mobilele. Somnul perfect. Interfata intre doua creiere, descoperita! Cinci alimente celebre, dar interzise. 15 filme de vazut in acest an. TED Talks

Wow! Imaginati-va cum ar fi sa puteti controla miscarile altcuiva folosind Internetul si gandurile acelei persoane. Suna cam SF, dar nu e. Cercetatorii de la Universitatea din Washington au reusit sa creeze prima interfata intre doua creiere umane. Rajesh Rao, cel care se ocupa de 10 ani de acest proiect, a reusit in premiera sa controleze miscarile mainii apartinand unui coleg. Procedura e non-invaziva si are extrem de multe aplicatii. ganditi-va numai la faptul ca il faceti pe sef sa va mareasca salariul, semnand o banala hartie!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )