Libnet.ro
UNICEF

15:30

TOP Cele mai primitoare tari din lume

Adevărul Adevărul,
TOP Cele mai primitoare tari din lume

Nu, Romania nu e printre primele 10, nici macar in primele 100, desi ne laudam ca primim strainii cu paine si sare, si nici Franta nu e in coada clasamentului, chiar daca francez si ospitalitate sunt aproape antonime. Atat de opuse incat autoritatile de la Paris au lansat o campanie de educare a angajatilor din servicii. continuă pe Adevărul

Cat costa un suc in cel mai SCUMP oras din lume.

In 2013, Oslo a fost votat drept cel mai scump oras din lume, conform unui studiu realizat de o companie internationala de consultanta, citat de Business Insider. Pana anul trecut, Tokio a fost considerat orasul cu cele mai mari preturi din lume. Anul acesta, capitala Norvegiei este in fruntea listei oraselor cu nivel de trai ridicat, potrivit firmei de consultanta ECA Interntional. Studiul a avut in vedere costul bunurilor si serviciilor de baza, iar preturile din Oslo au fost caracterizate .

FOTO+VIDEO. Cum arata cel mai subtire smartphone din lume.

Compania chinezeasca Huawei a prezentat marti, la Londra, cel mai subtire smartphone din lume, care poarta numele Ascend P6, potrivit Realitatea. net. Titlul de cel mai subtire smartphone din lume a fost obtinut, marti, de modelul Ascend P6 al companiei chinezesti Huawei. Huawei Ascend P6 are o grosime de numai 6,18 milimetri, in conditiile in care iPhone 5 are o grosime de 7,6 milimetri, iar Samsung Galaxy S4 o grosime de 7,9 milimetri, scrie gizmodo. com. Huawei Ascend P6 are un ecran de 4,7 .

VIDEO Cel mai rapid supercomputer din lume nu mai este al americanilor. Cine l-a construit

Topul 500 celor mai rapide calculatoare din lume a fost publicat luni. Supercomputerul Titan dezvoltat de Statele Unite nu mai este primul in clasament. O alta masinarie a devenit cea mai rapida de pe planeta.

VIDEO Cel mai rapid supercomputer din lume a fost proiectat in China

Topul 500 celor mai rapide calculatoare din lume a fost publicat luni. Supercomputerul Titan dezvoltat de Statele Unite nu mai este primul in clasament. Numit Tianhe-2 sau Calea Lactee 2, supercomputerul a fost pus la punct de Universitatea Nationala de Tehnologia Apararii din orasul Changsha, in centrul Chinei.

FOTO Cum arata cele mai puternice supercomputere din lume. China il are pe cel mai bun

China este noua vedeta a supercomputerelor, depasind SUA. Totusi, nu trebuie uitate celelalte supercomputere care au condus, la vremea lor, lumea petaflopilor si milioanelor de calcule executate la secunda. Aceste sunt cele mai rapide 10 supercomputere din lume.

VIDEO Brazilia: Cele mai ample proteste din ultimii 20 de ani

Un numar de 200. 000 de manifestanti au marsaluit, luni, pe strazile celor mai mari orase din Brazilia intr-un val de proteste fata de serviciile publice, violenta politiei si coruptia guvernului, scrie Reuters.

Munca a ucis una dintre cele mai frumoase povesti din showbiz

A fost marea despartire din showbiz si multi s-au intrebat de ce s-a produs ea. Dar abia dupa un.

Politic Show: Strategia USL pentru a contracara uninominalul lui Basescu: Referendum de doua zile pe Constitutie; Lista celor 11 condamnati penal care raman cu cele mai inalte distinctii din Romania; Sebastian Lazaroiu: Presedintele vrea sa-i faca pe pol

Reteta de baron in Romania: drumul spre putere al celor care si-au impartit tara. Mazare, primarul - playboy, Gheorghe Falca si-a faultat politic socrul. Afaceri importante, diplome care atesta competentele baronilor, faulturi politice dure sau sprijin din partea interopilor. USL instaureaza un monopol de cinci ani pe o piata de 30 de miliarde de euro. Controlul consolidat asupra burselor, asigurarilor si pensiilor private va fi exercitat de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), condusa de 10 sefi desemnati de social-democrati si unul din partea UDMR.

Cele mai bune proiecte din arhitectura romaneasca in 2013

Ordinul Arhitectilor din Romania, filiala Bucuresti, a anuntat proiectele castigatoare ale editiei 2013 a Anualei de Arhitectura Bucuresti.

Justin Bieber este cerut in concert, in Romania si Slovenia, pe una dintre cele mai mari retele sociale din lume

Justin Bieber a ajuns sa fie cel mai cerut cantaret care sa concerteze in Romania si Slovenia in urmatoarea perioada. Oamenii de pe a treia cea mai mare retea sociala din lume s-au mobilizat si au dus subiectul in top.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )