Libnet.ro
UNICEF

12:00

TOP Cele mai scumpe orase din lume

Adevărul Adevărul,
TOP Cele mai scumpe orase din lume

Singapore este cel mai scump oras din lume in 2014. Urmat de Paris si Oslo. Bucurestiul este pe locul 124 din 131. continuă pe Adevărul

Singapore, cel mai costisitor oras din lume: Bucurestiul se afla pe locul 124

Singapore a devenit cel mai costisitor oras din lume, in timp ce Bucurestiul se afla printre cele mai ieftine, arata un studiu realizat de Economist Intelligence Unit EIU), citat de Bloomberg. Studiul, care a.

Singapore, cel mai scump oras din lume. Ce loc ocupa Bucurestiul

Singapoare a depasit cu mult Tokyo si a devenit cel mai scump oras din lume in care sa traiesti, potrivit cel mai nou raport Economist Intelligence Unit, citat de BBC News .

Singapore devine cel mai scump oras din lume. Bucurestiul ramane in randul oraselor cu cele mai mici costuri ale vietii

Singapore a detronat Tokyo si a devenit cel mai scump oras in care sa traiesti, top 5 fiind completat de Oslo, Zurich si Sydney, arata cel mai nou raport Economist Intelligence Unit. Topul cuprinde 131 de orase, iar Bucurestiul ocupa locul 124, cele mai mici costuri ale vietii fiind in orase precum Mumbai si Karachi.

Raport al Comisiei Europene: Romania se afla printre cele mai slabe tari din Uniunea Europeana la cercetare si inovare - Topul statelor UE in materie de inovare

Suedia este pe primul loc in Uniunea Europeana la inovare si cercetare, cu cele mai mari investitii in acest domeniu, a anuntat Comisia Europeana. Ea este urmata de Danemarca, Germania si Finlanda, se arata in raportul tabloului de bord al Uniunii inovarii 2014. Romania se numara printre cei mai slabi inovatori, fiind pe locul al treilea din coada clasamentului. Pozitii mai slabe decat Romania inregistreaza doar Letonia si Bulgaria. Comisia Europeana avertizeaza ca Romania inregistreaza performante foarte slabe in cazul doctoranzilor non-UE si al cheltuielilor cu cercetarea si dezvoltarea in sectorul de business. Vezi in articol topul tarilor UE in materie de inovare.

intr-una din cele mai puternice tari din UE, apartamentele se CUMPARA cu 1000 de euro. Cum s-a ajuns aici

Spania, una din cele mai influente tari din Uniunea Europeana, inainte de criza economica, a ajuns acum pe marginea prapastiei. Pe langa somajul foarte ridicat, lipsa investitorilor si consumul foarte scazut,.

Suedia are cele mai sigure drumuri din lume. Cum a reusit?

Suedezii au inregistrat anul trecut un numar record de mic in ceea ce priveste decesele in accidente rutiere, 264 de morti, pentru ca au construit sosele avand in vedere in primul rand reducerea numarul de accidente, scrie The Economist .

Asa arata SPATELE celui mai MARE sportiv din lume. Risca sa ramana PARALIZAT daca mai continua

La Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci, momentul in care Plushenko a parasit gheata, acuzand dureri de spate, asta desi medicul ii daduse OK-ul pentru a intra in competitie, a adunat foarte multe critici.

Una dintre cele mai mari banci din Rusia vrea sa cumpere Banca de Economii

Vnesekonombank, una dintre cele mai mari institutii financiare din Rusia este interesata in procurarea unui pachet de circa 25% de actiuni de la fosta banca a statului, Banca de Economii, anunta publicatia rusa Kommersant.

O singura facultate din Romania se afla primele 200 din lume, in 2014

Doar o universitate din Romania a reusit sa intre, in acest an, in top 200 al celor mai bune specializari din lume. Potrivit Clasamentului International al Universitatilor pe Specializari, Universitatea de.

O singura facultate din Romania, printre primele 200 din lume

Doar o universitate din Romania a reusit sa intre, in acest an, in top 200 al celor mai bune specializari din lume. Potrivit Clasamentului International al Universitatilor pe Specializari, Universitatea de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )