Libnet.ro
UNICEF

19:30

TOP Companiile care practica cele mai mari preturi la transportul scolar.

România Liberă România Liberă,
TOP Companiile care practica cele mai mari preturi la transportul scolar.

Companiile de transport scolar din Ronania practica tarife diferite pentru aceeasi distanta, arata un document al Ministerului Educatiei MEN), remis redactiei. Astfel, abonamentele decontate elevilor pentru transportul la scoala inregistreaza diferente uriase de pret de la un judet la altul. Practic, raportat la o distanta de 50 de kilometri, pretul abonamentului pentru transportul scolar inregistreaza diferente uriase. Astfel, compania Transirina COM le percepe elevilor de la Liceul . continuă pe România Liberă

Alunecarea de teren de la Seciurile, una dintre cele mai mari calamitati din istoria Gorjului

Alunecarea de teren din satul Seciurile, comuna Rosia de Amaradia, care a avut loc in primavara anului 2006, este considerata una dintre cele mai mari calamitati din istoria judetului Gorj.

TOPUL agentiilor de turism din Romania care vand cele mai multe pachete.

Happy Tour si Eximtur raman cele mai mari agentii de turism din Romania dupa cifra de afaceri, urmate de Christian Tour, al carui actionar, Cristian Pandel, devine, la 37 de ani, romanul care detine cel mai mare grup de agentii de turism, cu afaceri cumulate de 180 milioane lei, informeaza Mediafax. Christian Tour intra in primele trei agentii de turism dupa ce a inregistrat la Ministerul Finantelor cifra de afaceri de 155,8 milioane de euro, obtinuta anul trecut. In ultimii ani, firma .

Justin Bieber este cerut in concert, in Romania si Slovenia, pe una dintre cele mai mari retele sociale din lume

Justin Bieber a ajuns sa fie cel mai cerut cantaret care sa concerteze in Romania si Slovenia in urmatoarea perioada. Oamenii de pe a treia cea mai mare retea sociala din lume s-au mobilizat si au dus subiectul in top.

Minele mortii: cele mai mari dezastre petrecute in istoria recenta a Hunedoarei

Cel mai grav accident petrecut intr-o mina a avut loc in urma cu noua decenii, la Lupeni: in urma unei explozii cauzate de acumularea de gaz metan in galeriile minei au murit peste 80 de ortaci. in localitatea miniera Certej 25 de kilometri de municipiul Deva), in 1971, o alunecare de teren care a pravalit halda de steril a exploatarii miniere peste un cartier de blocuri a provocat moartea a 89 de oameni.

Una din cele mai mari banci din Grecia a evitat nationalizarea in ultimul moment

National Bank of Greece NBG) a acoperit peste 10% din necesarul de capital suplimentar, printr-o emisiune de drepturi incheiata recent, si nu va mai avea nevoie sa emita obligatiuni convertibile, a anuntat.

Politic Show: Strategia USL pentru a contracara uninominalul lui Basescu: Referendum de doua zile pe Constitutie; Lista celor 11 condamnati penal care raman cu cele mai inalte distinctii din Romania; Sebastian Lazaroiu: Presedintele vrea sa-i faca pe pol

Reteta de baron in Romania: drumul spre putere al celor care si-au impartit tara. Mazare, primarul - playboy, Gheorghe Falca si-a faultat politic socrul. Afaceri importante, diplome care atesta competentele baronilor, faulturi politice dure sau sprijin din partea interopilor. USL instaureaza un monopol de cinci ani pe o piata de 30 de miliarde de euro. Controlul consolidat asupra burselor, asigurarilor si pensiilor private va fi exercitat de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), condusa de 10 sefi desemnati de social-democrati si unul din partea UDMR.

TOP: cele mai bune tari pentru viitoarele mame

Marea Britanie, China sau Finlanda se numara printre tarile care acorda cele mai multe avantaje viitoarelor mame, arata un clasament realizat de Marketwatch .

VIDEO Cele mai utile 25 de inventii, dar descoperite accidental de catre oameni

Exista oameni si exista inventatori, iar acestia din urma s-au gasit sa schimbe lumea prin creatiile lor. Dar nu si-au propus mereu asa. Iata un top cu 25 dintre cele mai bune inventii, dar descoperite accidental de catre autorii lor.

VIDEO Cele mai utile 25 de inventii descoperite accidental

Exista oameni si exista inventatori, iar acestia din urma au reusit sa schimbe lumea prin creatiile lor. Cu toate ca nu aceasta a fost intotdeauna intentia lor. Iata un top cu 25 dintre cele mai bune inventii descoperite accidental de catre autorii lor.

Piata auto din Romania, in cadere libera! Vezi cat a scazut piata si care sunt cele ...

Piata auto din romania se afla intr-o situatia de declin continuu, in primele cinci luni ale anului fiind inregistrata o scadere dramatica de 18,6% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit Mediafax. Singura veste buna vine din directia exporturilor de autovehicule, care au crescut cu 22,5%. In primele cinci luni ale anului au fost comercializate 23. 245 autoturisme, ceea ce inseamna o scadere chiar mai mare decat a intregii piete, de 19,8%, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )