Libnet.ro
UNICEF

19:30

Topul celor mai bogati artisti hip-hop din lume: cine l-a detronat pe Dr. Dre

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bogati artisti hip-hop din lume: cine l-a detronat pe Dr. Dre

Cantaretul american P. Diddy, al carui nume real este Sean Combs, ocupa primul loc in topul celor mai bogati artisti hip-hop din anul 2015, intocmit anual de Forbes. continuă pe Adevărul

Autoarea Fifty Shades Of Grey a intrat in top 5 cei mai bogati autori britanici. Ce avere are

Autoarea trilogiei Fifty Shades Of Grey/ Cincizeci de umbre ale lui Grey , E. James, a intrat in top cinci cei mai bogati autori britanici.

VIDEO In Romania, erau platiti cu mere si gaini, in Londra dau o lectie de viata. Daca ar fi toti romanii ca ei, am fi mai bogati

Doi tineri stomatologi au plecat dintr-un sat pierdut din Moldova pentru ca ajunsesera sa fie platiti cu oua si legume. In 2007, au ajuns la Londra, iar astazi au propriul cabinet si strang bani pentru o clinica mai mare. Muncesc 7 zile din 7, dar sunt multumiti: statul britanic le-a oferit toate conditiile pentru o medicina de performanta.

Marko Attila, dat in urmarire prin Interpol. Fostul deputat apare pe lista celor mai cautati infractori

Deputatul fugar Marko Attila a fost dat in urmaririe prin Interpol si a fost pus de Politia Romana pe lista celor mai cautati infractori. O lista pe care figureaza nume celebre precum Zaher Iskandarani sau.

J.K. Rowling este si in acest an cea mai bogata scriitoare din Marea Britanie

Rowling, autoarea catilor din seria Harry Potter, ramane pe primul loc in topul celor mai bogati scriitori din Marea Britanie, intocmit in fiecare an de publicatia Sunday Times, informeaza.

J.K. Rowling, cea mai bogata scriitoare din Marea Britanie

Rowling, autoarea cartilor din seria Harry Potter, este in continuare pe primul loc in topul celor mai bogati scriitori din Marea Britanie, intocmit in fiecare an de publicatia Sunday Times, potrivit Mediafax.

Cat a castigat Simona Halep din tenis

Simona Halep este pe locul doi, dupa Serena Williams, in topul celor mai bune tenismene din lume! Iata ce suma fabuloasa a castigat celebra romanca pana acum, din tenis! .

Mici ca la Cocosatu: Reteta celor mai gustosi mici din Bucuresti

Micii de La Cocosatu sunt cunoscuti ca fiind cei mai buni din Bucuresti si reteta dupa care sunt facuti mititeii a starnit intotdeauna curiozitatea oamenilor. Se spune ca reteta s-ar fi aflat si ca micii ar fi pregatiti cu multa vreme inainte de a ajunge pe gratar.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )