Libnet.ro
UNICEF

20:30

Topul celor mai nocive alimente de pe piata. Care sunt bombele calorice pe care le consumam in mod frecvent

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai nocive alimente de pe piata. Care sunt bombele calorice pe care le consumam in mod frecvent

Specialistii avertizeaza ca putem sa ne distrugem sanatatea daca alegem sa consumam anumite alimente care sunt total nesanatoase, desi foarte gustoase. continuă pe Adevărul

Topul celor mai sigure si celor mai periculoase companii aeriene din lume, in 2016: bilantul accidentelor si mortilor in 2015

La inceput de an, clasmentul celor mai mai sigure companii aeriene si al celor mai periculoase din lume este realizat de Airline Ratings. Locul fruntas in topul celor mai sigure linii aeriene este ocupat in ultimii trei an de acceasi companie.

Topul 20 al celor mai urmarite emisiuni de divertisment din 2015: la ce show-uri s-au uitat romanii

Show-ul Romanii au talent nu se dezice si continua sa ocupe primul loc in topul celor mai vizionate programe de divertisment si in anul 2015. Totusi, postul Antena 1 are 12 emisiuni in top, in timp ce Pro TV doar opt.

Care este cel mai mare pericol al consumului de zahar? Care sunt sursele ascunse de zahar, cum le descoperim si cu ce le putem substitui?

Consumul zaharului de masa poate creste riscul aparitiei cancerului de san, potrivit unui nou studiu efectuat pe soarecii de laborator de catre cercetatorii de la Universitatea din Texas. Legatura dintre consumul mare de zahar si dezvoltarea cancerului de san a fost descoperita in cercetarile efectuate anterior, insa cel mai recent studiu, publicat in revista de specialitate Cancer Research, a analizat care este rolul zaharului in dezvoltarea tumorilor la nivelul glandelor mamare. Iata care sunt datele celui mai recent studiu, care sunt sursele ascunse de zahar din regimul nostru alimentar, cum le descoperim si cu ce le putem inlocui.

Romanca din Topul Forbes al celor mai de succes tineri din SUA. in clasamentul intocmit de revista americana se afla si actorul principal din Star Wars

Clujeanca Anda Gansca 27 de ani), fondatoarea platformei sociale Knotch, apare in Topul Forbes SUA 2016 al tinerilor de succes care au sub 30 de ani si care au adus inovatii importante in domeniile in care activeaza. in top apar si John Boyega actorul principal din Razboiul Stelelor Trezirea Fortei, campionul NBA Stephen Curry si cantaretul Shawn Mendes.

Weekend la schi: starea celor mai importante partii din tara. Ce variante de distractie pentru urmatoarele zile au romanii pasionati de sporturile iernii

Romanii care nu vor sa petreaca weekendul intre betoane sunt asteptati la aer curat, pe partie, pentru schi sau pur si simplu pentru o tura cu sania si un vin fiert.

Care sunt cele mai asteptate filme ale anului 2016

The Jungle Book ar putea fi pelicula de animatie a anului 2016. Desenele animate arata senzationala, la fel ca si distributia. Amintim doar de Scarlett Johansson care da viata pitonului Kaa, in timp ce Ben.

Problema la nivel global: Fumatorilor le sunt prescrise antibiotice mai frecvent decat persoanelor care nu fumeaza

Doctorii sunt inclinati sa prescrie fumatorilor antibiotice pentru diferite infectii, iar acest obicei poate pune in pericol sanatatea publica prin raspandirea rezistentei la antibiotice, potrivit studiului Tobacco Smoking as a Risk Factor for Increased Antibiotic Prescription, efectuat de cercetatorii americani si publicat in luna decembrie, scrie Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )