Libnet.ro
UNICEF

16:00

Topul Forbes al celor mai bogate vedete care nu mai sunt in viata

Adevărul Adevărul,
Topul Forbes al celor mai bogate vedete care nu mai sunt in viata

Michael Jackson si-a recastigat titlul de cea mai bogata vedeta care nu mai este in viata, depasindu-i pe cantaretul Elvis Presley si pe creatorul de benzi desenate Charles Schulz, au anuntat miercuri editorii revistei Forbes. continuă pe Adevărul

Cele mai bogate vedete britanice au mai putin de 30 de ani

Membrii grupului One Direction ocupa primul loc in topul pe 2013 al celor mai bogate vedete britanice in varsta de pana la 30 de ani, potrivit unui clasament anual intocmit de editorii revistei Heat, informeaza contactmusic. com, citat de Mediafax .

Castiga 6 MILIOANE de dolari PE ZI. Iata care sunt cel mai bine platiti directori americani

Firma GMI Ratings a realizat un top al celor mai bine platiti zece directori de companii din SUA Acestia au castigat anunl trecut, impreuna, 4,7 miliarde de dolari, jumatate din suma aceasta revenindu-i insa.

Ce alegeti? iPad Air in fata celor mai bune tablete cu Android

Apple a lansat noua iPad Air, o tableta de 9,7 inci, cu ecran Retina si o greutate mai mica. E noul produs premium din categorie, dar care sunt rivalii ei?.

Dosarul furtului de tablouri de la Rotterdam: Dogaru, Darie si Bitu au recunoscut faptele de care sunt acuzati/ Avocatii vor sa dea in judecata muzeul si primaria, pentru lipsa de securitate si neglijenta

Radu Dogaru, Eugen Darie si Alexandru Bitu au recunoscut, marti, in fata instantei, toate faptele de care sunt acuzati in dosarul furtului de tablouri de la Rotterdam si au cerut sa fie judecati in baza probelor administrate in faza de urmarire penala, transmite Mediafax. Catalin Dancu, avocatul lui Radu Dogaru, a declarat marti ca face demersuri pentru a da in judecata Muzeul Kunsthal si Primaria Rotterdam, pe baza unui raport al politiei olandeze facut imediat dupa furtul celor sapte tablouri, care ar dovedi lipsa de securitate si neglijenta autoritatilor.

Zuckerberg conduce topul celor mai bine platiti directori din SUA. Uite cati bani intra in buzunarele lui anual

Cei mai bine platiti zece directori de companii din SUA au castigat fiecare anul trecut pentru prima data peste 100 de milioane de dolari, iar impreuna 4,7 miliarde de dolari. Jumatate din suma aceasta i-a revenit insa celui mai bine platit CEO,.

Povestea celor patru orfane pentru care un sat intreg a sarit in ajutor.

Un sat intreg din judetul Arad si-a unit fortele pentru a ajuta patru fetite, ramase orfane, sa aiba propria lor casa. Un exemplu de mobilizare pentru un scop nobil, cum rar se mai poate vedea in Romania. E foarte greu sa scrii despre patru copii care au ramas fara parinti. Patru surori. Cea mai mica are opt ani, cea mai mare - 14. Pana la urma am zis ca voi descrie simplu, firesc, tot ce am vazut in comuna Sepreus din judetul Arad. Prima oara am primit un mail de la o asociatie .

Care sunt principalele probleme sexuale ale barbatilor si cum pot fi tratate

O problema sexuala sau o disfunctie sexuala se refera la o problema care apare in timpul oricarei faze a ciclului raspunsului sexual. Chiar daca cercetarile sugereaza ca disfunctiile sexuale sunt comune 43% dintre femei si 31% dintre barbati au raportat un anumit grad de dificultate), subiectul este, in general, evitat. Cele mai multe cazuri de disfunctie sexuala sunt tratabile, de aceea este important ca pacientul sa isi imparatseasca preocuparile cu partenerul si cu medicul specialist.

FOTO: Care sunt tarile cu cele mai mari CHELTUIELI MILITARE din lume. Unde se afla Romania.

Bugetul de aparare al Statelor Unite reprezinta peste 35% din totalul cheltuielilor militare la nivel mondial. Acesta nu este singurul aspect uimitor care reiese din clasamentul tarilor cu cele mai mari bugete de aparare din lume, asa cum a fost publicat pe site-ul globalfirepower. com. In top 20 state cu cele mai mari cheltuieli militare de pe Glob se afla cateva tari a caror prezenta o sa va surprinda, in timp ce alte tari pe care v-ati astepta sa le vedeti incluse in top se afla departe de .

Finantele au publicat marti in Monitorul Oficial patru modificari in domeniul financiar contabil. Vezi care sunt acestea, insotite de textele de lege

In Monitorul Oficial de marti au fost publicate 4 acte normative in domeniul financiar contabil, dupa cum urmeaza: a fost modificat modul de completare a numarului de evidenta a platii pentru achitarea taxelor si impozitelor; se introduce procedura efectiva de plata a impozitului pe venitul din activitati agricole direct catre departamentele specializate ale primariilor, cand nu exista o unitate ANAF in localitatea respectiva, tinand cont ca in 25 octombrie este prima scadenta a impozitului; pentru cei cu activitati supuse accizelor, s-a modificat modul de numire a Comisiei care emite autorizatiile necesare; se introduce si o usoara modificare la normele de aplicare a OUG nr. 3/2013 pentru reducerea unor arierate in economie. Vezi in text analiza primelor doua modificari, insotita de textele de lege.

[P] INFOGRAFIC Care sunt contributiile economice ale proiectului de la Rosia Montana

Estimarile economice arata ca proiectul Rosia Montana va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru Statul Roman si venituri in economia Romaniei de aproape 2,9 miliarde dolari. Demararea exploatarii de la Rosia Montana va crea mii de locuri de munca si va contribui la dezvoltarea economica a intregii zone. Vedeti in infografic cifrele proiectului minier si beneficiile pe care le va aduce Romaniei.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )