Libnet.ro
UNICEF

22:30

Topul Forbes al celor mai puternice femei din lume. Angela Merkel, pentru a sasea oara consecutiv pe primul loc

Adevărul Adevărul,
Topul Forbes al celor mai puternice femei din lume. Angela Merkel, pentru a sasea oara consecutiv pe primul loc

Cancelarul german Angela Merkel ocupa pentru al saselea an consecutiv prima pozitie in topul 100 al celor mai influente femei din lume, intocmit de revista Forbes, informeaza bbc. com. continuă pe Adevărul

Sfatul celui mai frumos barbat din lume pentru Mihai Morar

Valeriu Gutu, cel mai frumos barbat din lume, a fost invitat in emisiunea Rai da' bunI de la Antena Stars, unde le-a lasat masca pe toate fetele! Acesta a dat lectii de exercitii fizice care.

Cea mai urata culoare din lume are un rol foarte important

Cea mai urata culoare s-ar putea dovedi extrem de utila in viitor. in cazul in care nu va amintiti, Australia a devenit in anul 2012 prima tara din lume care a luat o masura anti-fumat extrem de dura: introducerea pachetelor simple, de aceeasi culoare. Ulterior, numeroase alta tari, printre care se numara Franta, Marea Britanie, [].

Ce pagube au facute cele mai grave inundatii din Franta din ultimii 30 de ani

Costul celor mai grave inundatii din Franta din ultimele trei decenii ar putea ajunge la doua miliarde de euro, asiguratorii francezi estimand ca vor primi cereri de despagubiri in valoare de sute de milioane de euro, transmit Euronews si France 24, citate de Agerpres.

Cartile autorilor israelieni, in topul celor mai bine vandute titluri la Bookfest VIDEO

Cartile autorilor israelieni prezenti la Bookfest 1-5 iunie) se afla in topul celor mai bine vandute titluri ale salonului de carte, potrivit editurilor: Iuda, cea mai recenta traducere din opera lui Amos Oz cel mai bine vandut titlu de fictiune al editurii Humanitas Fiction, iar Durere, romanul Zeruyei Shalev, cea mai bine vanduta carte de fictiune si locul al doilea in topul general al editurii Polirom.

Dacia Sandero, inclusa pe lista celor mai poluante diesel-uri Euro 6 din Europa. Un raport independent someaza autoritatile europene sa ia masuri impotriva constructorilor auto

Dacia Sandero a fost inclusa in lista Dirty Thirty a celor mai poluante diesel-uri europene in functie de emisiile de oxid de azot, raportul intocmit de ONG-ul Transport and Environment cuprinzand modele precum Ford Focus, Range Rover Evoque sau Nissan Qashqai. Desi testele facute de autorittaile franceze, germane si britanice au aratat ca in trafic emisiile de NOX sunt mult mai mari decat in laborator, autoritatile nu au luat masuri impotriva companiilor. Mai mult, sunt semne ce arata ca si la alte companii - nu doar la VW - ar putea exista dispozitive de pacalire a testelor de emisii, dar autoritatile nu fac investigatii suplimentare.

Elvetia: Cel mai lung tunel feroviar din lume

Constructia tunelului a durat 17 ani si a costat 11 miliarde euro, devenind cel mai lung tunel feroviar din lume si cel mai scump. Tunelul feroviar Seikan din Japonia, care leaga cele doua mari insule Honshu si Hokkaido, are 53,9 km, iar faimosul tunel sub Marea Manecii are 50,5 km.

Unul dintre noile modele DACIA apare pe lista celor mai POLUANTE masini Diesel din Europa

Automobilul Dacia Sandero II echipat cu motor Diesel 1,5 dCi apare pe lista celor mai poluante autoturisme Diesel din Europa, releva un studiu intocmit de organizatia neguvernamentala Transport and Environment.

Primul metrou din lume care va functiona pe baza de energie solara

Un sistem de transport subteran pare un loc in care nu te-ai astepta sa gasesti energie solara. Totusi, cei din Santiago, Chile au hotarat sa foloseasca intocmai aceasta metoda de alimentare pentru sistemul de metrou care masoara mai mult de 100 de kilometri. Metroul din Santiago va fi primul din lume care va obtine cea [].

Cel mai mare avion de pasageri din lume face loc la bord pentru inca 70 de calatori

Producatorul european de avioane Airbus a anuntat ca numarul de locuri de pe aeronava A380, cel mai mare avion de pasageri din lume la acest moment, va putea fi suplimentat cu inca 70 la clasa economica. Suplimentarea numarului de pasageri ar inseamna pentru companiile aeriene o crestere substantiala a veniturilor anuale.

130 de ani de la nasterea lui Henri Coanda, inventatorul primului avion cu reactie din lume

Inginerul Henri Coanda, inventatorul primului avion cu reactie din lume, s-a nascut la 7 iunie 1886, la Bucuresti, aminteste Agerpres. ro. A urmat cursurile Liceului Sf. Sava din Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )