Libnet.ro
UNICEF

15:30

Unul dintre noile modele DACIA apare pe lista celor mai POLUANTE masini Diesel din Europa

România Liberă România Liberă,
Unul dintre noile modele DACIA apare pe lista celor mai POLUANTE masini Diesel din Europa

Automobilul Dacia Sandero II echipat cu motor Diesel 1,5 dCi apare pe lista celor mai poluante autoturisme Diesel din Europa, releva un studiu intocmit de organizatia neguvernamentala Transport and Environment. continuă pe România Liberă

Ministerul Sanatatii: Unul dintre cei doi barbati, raniti in urma exploziei din Harghita, a murit

Unul dintre cei doi barbati raniti in urma exploziei care a avut loc in judetul Harghita a murit luni dimineata, potrivit unui comunicat al ministerului Sanatatii. Barbatul, in.

Unul dintre barbatii raniti in explozia din Harghita a murit

Unul dintre cei doi barbati raniti in urma exploziei care a avut loc in localitatea harghiteana Siculeni si care a fost transferat ieri de la Miercurea Ciuc la Spitalul de Arsi din Bucuresti a murit, potrivit unui comunicat al Ministerului Sanatatii MS).

Cazul Vama Moravita: Unul dintre agenti l-a lasat sa iasa din tara pe un afacerist chinez pentru o mita de 10.000 de euro. Prejudiciul, estimat la o suta de milioane de euro (VIDEO)

Detalii uluitoare despre vamesii spagari de la Moravita. Unul dintre agenti l-a lasat sa iasa din tara pe un afacerist chinez pentru o mita de 10. 000 de euro. Prejudiciul estimat in acest dosar de.

Dacia Sandero, inclusa pe lista celor mai poluante diesel-uri Euro 6 din Europa. Un raport independent someaza autoritatile europene sa ia masuri impotriva constructorilor auto

Dacia Sandero a fost inclusa in lista Dirty Thirty a celor mai poluante diesel-uri europene in functie de emisiile de oxid de azot, raportul intocmit de ONG-ul Transport and Environment cuprinzand modele precum Ford Focus, Range Rover Evoque sau Nissan Qashqai. Desi testele facute de autorittaile franceze, germane si britanice au aratat ca in trafic emisiile de NOX sunt mult mai mari decat in laborator, autoritatile nu au luat masuri impotriva companiilor. Mai mult, sunt semne ce arata ca si la alte companii - nu doar la VW - ar putea exista dispozitive de pacalire a testelor de emisii, dar autoritatile nu fac investigatii suplimentare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )