Libnet.ro
UNICEF

17:00

Topul perlelor la Bacalaureat 2016. Iubirea e ceva care iti trece prin stomac, ragai cand nu mai ai sentimente

Adevărul Adevărul,
Topul perlelor la Bacalaureat 2016. Iubirea e ceva care iti trece prin stomac, ragai cand nu mai ai sentimente

Profesorii care corecteaza lucrarile candidatilor la proba de Limba Romana la Bacalaureat 2016 au avut din nou de citit bazaconiile scrise de elevii pentru care materia din cei patru ani de liceu a ramas o necunoscuta. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2016. Topul perlelor scrise de elevi. Iubirea e ceva care iti trece prin stomac, ragai cand nu mai ai sentimente

Profesorii care corecteaza lucrarile candidatilor la proba de Limba Romana la Bacalaureat 2016 au avut din nou de citit bazaconiile scrise de elevii pentru care materia din cei patru ani de liceu a ramas o.

Bacalaureat 2016 Vaslui. Un elev care sustinea examenul la Cuza Voda Husi, eliminat dupa ce a fost prins copiind de pe telefon

Bacalaureat 2016 Proba obligatorie profilului a inregistrat si prima eliminare din examen a unui candidat din judetul Vaslui, pentru motive de frauda. Elevul nu va mai avea voie sa sustina examenul in urmatoarele doua sesiuni.

Bacalaureat 2016. Subiectele la matematica, un fel de mura-n gura. Ne puteam da seama ca gresim, daca nu ajungeam la rezultatul cerut

Bacalaureat 2016. Multi elevi care au iesit de la proba la matematica spun ca subiectele au fost mai usoare decat s-ar fi asteptat.

Bacalaureat 2016. Candidat, la iesirea din sala de examen: Ne-a picat Ion, deci iti dai seama ca n-am avut emotii. Iau peste 8, fara discutie!

Bac 2016. Peste 1. 400 de absolventi de liceu din judetul Salaj au sustinut luni, 4 iulie, prima proba a examenului de Bacalaureat 2016, cea la Limba si literatura romana.

BACALAUREAT 2016. Cu cat sunt platiti profesorii care fac parte din comisiile de evaluare la BAC

Personalul din comisiile de bacalaureat este platit dupa cum urmeaza: presedinte la o comisie de pana la 450 de candidati - 670 lei, la o comisie de peste 450 candidati - 714 lei,.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016. Subiectele la Istorie, proba obligatorie a profilului Uman

Elevii de clasa a XII-a au sustinut miercuri o noua proba din cadrul examenului de bacalaureat. La profilul Uman, elevii care au dat examenul la Istorie au avut de realizat, la subiectul .

Bacalaureat 2016: Elevii sustin proba la Matematica si Istorie

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului care va fi sustinuta la disciplinele Istorie si Matematica. Ultimul examen.

BACALAUREAT 2016. 70 de elevi, dati afara de la proba de Limba Romana, pentru ca au incercat sa copieze

70 de elevi au fost dati afara din examenul la Limba Romana, luni, pentru copiat, informeaza Ministerul Educatiei, care arata ca 96 la suta dintre elevii care s-au inscris pentru sustinerea probei au si participat la Bacalaureat.

BACALAUREAT 2016. Incidente la Bistrita-Nasaud. Sase absolventi de liceu au fost eliminati din examen

Sase absolventi de liceu din judetul Bistrita-Nasaud au fost eliminati din examenul de Bacalaureat miercuri, in timpul sustinerii probei scrise obligatorii a profilului, pentru.

BACALAUREAT 2016. Bacalaureatul se va incheia vineri cu proba la alegere a profilului si specializarii

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat se va incheia vineri cu proba la alegere a profilului si specializarii, candidatii putand opta pentru una dintre disciplinele - Biologie, Chimie, Fizica,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )