Libnet.ro
UNICEF

12:00

Topul placerii sexuale: care sunt cele mai excitante zone ale trupului feminin

Adevărul Adevărul,
Topul placerii sexuale: care sunt cele mai excitante zone ale trupului feminin

Fiecare parte a corpului feminin raspunde mai intens sau mai putin intens stimularii sexuale. O cercetare a fost desfasurata tocmai pentru a identifica si a ordona zonele erogene in functie de cat este de puternica reactia sexuala, pentru a stabili o categorie a celor mai sensibile astfel de puncte cheie. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai ieftine oferte pentru creditele imobiliare standard

Creditele ipotecare in lei afisau la jumatatea anului o dobanda efectiva medie de 4,14% pe an, cu 1,5 puncte procentuale sub nivelul din iunie 2014, in timp ce costul mediu la imprumuturile imobiliare acordate.

Confesiunile unor femei divortate: care sunt cele mai revoltatoare lucruri pe care soacrele lor le-au spus sau le-au facut

Atunci cand ne casatorim nu ne legam viata doar de un partener, ci si de familia lui, mai exact de socrii nostri, care pot deveni o adevarata pacoste. Din pacate, de multe ori aceste probleme dintre nora si soacra nu se pot sfarsi altfel decat prin singura masura radicala posibila: divortul.

Cum se gatea varza a la Cluj in anul 1695 si care erau cele mai populare mancaruri din acele vremuri

In secolele trecute, varza era un aliment nelipsit de pe mesele oamenilor, fie ei nobili sau oameni de rand, spune istoricul si publicistul clujean Lukacs Jozsef. Acesta a facut un studiu pentru care a citit documente de arhiva, literatura de specialitate, jurnale, memorii, dar a cercetat si carti de bucate aparute in secolele 16-17.

Topul firmelor private cu cele mai mari datorii. Cine sunt cei care si-au construit afacerile pe credit

Marile companii din Romania sunt ridicate pe datorii uriase. Cele mai mari 50 de societati comerciale au impreuna datorii de peste 60,95 de miliarde de lei, potrivit veniturilor de anul trecut. Iar 39 de miliarde.

Chic Ville: Cele mai cumparate produse sunt cele destinate bucatariei

Cele mai bine vandute produse de magazin homedeco sunt cele de dimensiuni mici, care se schimba frecvent in functie de sezon si tendinte. Astfel, pe primele locuri se regasesc produse pentru servirea mesei, precum boluri, cesti, cani, farfurii si tavi. Indiferent de sezon, topul celor mai cumparate produse din magazinele Chic Ville este dominat de accesoriile necesare intr-o bucatarie obisnuita, pe care romanii le schima frecvent, urmand tendintele in acest domeniu. Astfel, un client cheltuie, in medie, circa 125 lei / persoana in magazin, iar pe langa produsele din categoria BucatarieMasa, cosul este completat si de decoratiuni interioare precum rame si ghivece.

REVISTA PRESEI. Cum arata topul oraselor romanesti cu cele mai accesibile locuinte

Din ziarele de joi, aflam ce parere au politicienii despre proiectul legislativ care le-ar putea permite primarilor care au primit condamnari cu suspendare sa isi pastreze mandatele, in 1990, din ordinul lui Ion Iliescu, s-au aruncat 2. 200 de fiole cu substante chimice de lupta, asupra populatiei Capitalei, dar si care este topul oraselor cu cele mai accesibile locuinte din Romania.

Topul filmelor cu cele mai mari incasari din aceasta vara VIDEO

Vara anului 2015 a fost una fantastica pentru lungmetrajele SF si pentru animatii, titluri precum Jurassic World, Avengers: Age of Ultron si Minions ocupand primele locuri in topul filmelor cu cele mai mari incasari.

Cele mai iubitoare rase de pisici. Alegerile ideale pentru cei care vor o mata simpatica, jucausa si afectuoasa

Cele mai iubitoare rase de pisici. Pisicile nu sunt animale distante si lipsite de afectiune, asa cum se crede. Multe rase sunt foarte prietenoase si pot stabili legaturi foarte stranse cu stapanii lor, ori cu o alta persoana din casa.

Aproape 1.400 de locuri de munca oferite prin reteaua Eures. Cele mai multe in Spania si Germania

Aproape 1. 400 de locuri de munca sunt oferite prin reteaua Eures, cele mai multe oportunitati de angajare fiind in Spania, Germania si Marea Britanie, unde se cauta muncitori necalificati in agricultura, factori postali si personal medical.

Cele mai importante 26 de modificari din noul Cod de procedura fiscala (sinteza)

Incepand de la 1 ianuarie 2016, sanctiunile aplicate in cazul majoritatii contraventiilor se reduc pentru persoanele juridice care nu se incadreaza in categoria contribuabililor mijlocii si mari, la nivelul celor aplicabile persoanelor fizice, potrivit Noului Cod de procedura fiscala, publicat in Monitorul Oficial. Vedeti mai jos o sinteza a principalelor modificari pe care noi le-am considerat a fi cele mai semnificative fata de legislatia curenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )