Libnet.ro
UNICEF

15:00

Torres si Llorente, in lotul Spaniei pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Antena3 Antena3,
Torres si Llorente, in lotul Spaniei pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Fernando Torres si Fernando Llorente se numara printre cei 30 de jucatori spanioli convocati provizoriu de Vicente Del Bosque pentru Cupa Mondiala din Brazilia. in schimb, in afara lotului campioanei mondiale au. continuă pe Antena3

Adnan Januzaj si Divock Origi, surprizele din lotul Belgiei pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Noul star al lui Manchester United, Adnan Januzaj, si una dintre revelatiile sezonului din Ligue 1, Divock Origi, atacantul celor de la Lille, sunt surprizele din lotul Belgiei pentru Cupa Mondiala din Brazilia,.

Ottmar Hitzfeld a anuntat lotul Elvetiei pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul Elvetiei, germanul Ottmar Hitzfeld, a anuntat lotul pentru Cupa Mondiala din Brazilia, care va debuta pe 12 iunie. Singura surpriza din lista tehnicianului de 65 de ani o reprezinta neconvocarea lui.

Ghana a stabilit lotul largit pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Kwesi Appiah, selectionerul nationalei Ghanei, a definitivat lotul largit care va reprezenta tara africana in cadrul Mondialului din Brazilia.

Lotul Uruguayului pentru Cupa Mondiala. Atac de cinci stele si sase debutanti

Selectionerul Uruguayului, Oscar Tabarez, a anuntat lotul provizoriu de 25 de jucatori pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Din lista convocatilor nu lipsesc Luis Suarez, cel mai bun jucator din Premier League in.

Alberto Zaccheroni a anuntat lotul Japoniei pentru Cupa Mondiala. Nu lipsesc Kagawa, Honda sau Nagatomo

Selectionerul Japoniei, italianul Alberto Zaccheroni , a anuntat numele celor 23 de jucatori pe care se va baza la Cupa Mondiala din Brazilia, care va debuta peste exact o luna. Din lista tehnicianului de 61 de ani n.

Lotul largit al Spaniei pentru Cupa Mondiala

Selectionerul Vicente del Bosque a anuntat, marti, lotul largit de 30 de jucatori oprit pentru turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia.

Lotul Angliei pentru Cupa Mondiala

Roy Hodgson, selectionerul Angliei, a anuntat luni dupa-amiaza lotul de jucatori pe care se va baza la turneul final al Cupei Mondiale de luna viitoare.

Algeria, Camerun, Costa Rica, Ghana si Statele Unite au anuntat loturile provizorii pentru Cupa Mondiala

Algeria, Camerun, Costa Rica, Ghana si Statele Unite au anuntat loturile provizorii pentru Cupa Mondiala din Brazilia, competitie care va debuta pe 12 iunie, atunci cand este programat meciul de deschidere intre.

Lotul Angliei pentru CM 2014 din Brazilia

Anglia a definitivat lotul largit pentru Campionatul Mondial din Brazilia, din perioada 12 iunie - 13 iulie 2014. Doar doi jucatori sunt din afara campionatului englez, astfel ca Anglia are una dintre nationalele cu cel mai redus numar de stranieri.

Anglia merge la Cupa Mondiala cu un lot tanar, in care se regasesc cinci jucatori de la Liverpool

Liverpool a ratat sansa de a cuceri primul titlu de campioana dupa 24 de ani, dar echipa antrenata de Brendan Rodgers are cinci reprezentanti in lotul Angliei pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Selectiionerul Roy.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )