Libnet.ro
UNICEF

19:31

De ce tot mai multi manageri uita sa fie oameni?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
De ce tot mai multi manageri uita sa fie oameni?

Leadership-ul in ziua de astazi ar trebui sa fie despre a uita ce este managementul si despre a reinvata sa fii om. Ideea a fost lansata in spatiul public de catre Javier Pladevall, CEO Volkswagen Audi Retail. Ceea ce vrea acesta sa spuna este ca. continuă pe Wall-Street Ro

Presiune pe Dragnea: Firea si Tariceanu devin tot mai prezidentiabili

Gabriela Firea si Calin Popescu Tariceanu sunt pomeniti tot mai des atunci cand se vorbeste despre posibilitatea/imposibilitatea unei candidaturi la alegerile prezidentiale. Faza negarii este pe cale sa fie depasita, Calin Popescu Tariceanu cere timp si consultari in sanul coalitiei pentru o decizie, iar Gabriela Firea provoaca discutii, fie si intr-o cheie ironica, pe aceasta tema.

Bosch spune ca a gasit o solutie tehnica ce va face ca masinile diesel sa scape de interdictiile impuse de tot mai multe orase. Seful companiei: Diesel-ul are viitor

Grupul german Bosch spune ca inginerii sai au gasit o solutie tehnica ce va face ca emisiile de oxizi de azot ale masinilor diesel sa fie mult sub cele mai dure limite. Seful companiei spune ca solutia va fi una salvatoare pentru masinile diesel si ca acestea vor scapa de numarul tot mai mare de interdictii care vor aparea. Tehnologia ar putea ajunge peste doi ani in piata.

Pavel Popescu, PNL: Liviu Dragnea este n delir! Cele trei guverne PSD-ALDE au contractat mprumuturi n valoare de 11,83 miliarde de euro si continua sa o faca, la dobnzi tot mai mari

Cele trei Guverne PSD-ALDE care s-au succedat la putere au contractat in numele Romaniei imprumuturi in valoare de 11,83 miliarde de euro si continua sa o faca, la dobanzi tot mai mari, declara deputatul PNL Pavel Popescu. Eurostat anunta ca tara noastra a inregistrat un deficit bugetar de 2,9% din PIB in 2017 si o pondere a datoriei publice in PIB de 35%, printre cele mai scazute din Uniunea Europeana.

Testul de limba romana pe care cei mai multi adulti il pica! Care e cel mai lung cuvant care, citit invers, e la fel?

Dincolo de gramatica despre care se spune ca este una dintre cele mai complicate, limba romana este si amuzanta! Iata un test pe care elevii de clasa a II-a il rezolva cu usurinta, in timp ce multi.

Iohannis, indemn pentru tineri: imi doresc sa vad mai multi care intra in politica

Presedintele Klaus Iohannis, a lansat, joi, o invitatie tinerilor din Romania de a intra in politica si de a schimba Romania in mai bine. El a declarat, in cadrul dezbaterii Viziunea tinerilor pentru.

Statistica: Fenomenul de mbatrnire demografica s-a accentuat, romnii de peste 65 ani fiind mai multi cu 350.000 de persoane dect cei tineri

Procesul de imbatranire demografica s-a adancit, comparativ cu 1 ianuarie 2017 remarcandu-se o scadere usoara a ponderii persoanelor tinere 0-14 ani) si o crestere a ponderii populatiei varstnice de 65 ani si peste), arata datele transmise joi de Institutul National de Statistica. Indicele de imbatranire demografica a crescut la 110,7 persoane varstnice la 100 persoane tinere. Varsta medie a populatiei a fost de 41,3 ani, cu 0,2 ani mai mare decat la 1 ianuarie 2017.

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )