Libnet.ro
UNICEF

15:30

Tot mai multi refugiati sunt dezamagiti de conditiile din Germania si aleg sa se intoarca in tara lor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tot mai multi refugiati sunt dezamagiti de conditiile din Germania si aleg sa se intoarca in tara lor

Tot mai multi refugiati irakieni, nemultumiti de mancare, adaposturile precare si de ritmul lent al procesarii cererilor de azil, se intorc in tara lor, dezamagiti de viata in Germania, relateaza Euronews in pagina electronica. continuă pe Wall-Street Ro

STUDIU Tot mai multi romani sunt prezenti pe platformele de tip freelance, numarul lor va creste

Interesul pentru munca interconectata este in crestere si in Romania, tot mai multi romani cu abilitati IT, de design sau de scriere, traducere si editare de text in diferite limbi straine fiind prezenti pe platformele globale de tip freelance.

Tot mai multi migranti la granita dintre Macedonia si Serbia, ca urmare a conditiilor meteo favorabile

Numarul migrantilor veniti mai ales din Orientul Mijlociu a inceput din nou sa creasca la frontierele Serbiei, unde in ultimele 24 de ore au fost inregistrati peste 3. 000 de migranti, fata de 2. 000 in.

Care este cea mai mare provocare pentru companiile straine din Romania

Cea mai mare provocare pentru companiile straine din Romania este schimbarea frecventa a legislatiei.

VIDEO |Mihai Traistariu a lansat videoclipul piesei Paradisio, cu care spera sa reprezinte Romania la Eurovision! Fanii sunt DEZAMAGITI! Uite de ce

Mihai Traistariu a lansat videoclipul piesei Paradisio, pe care mizeaza in Selectia Nationala Eurovision 2016. Care sunt reactiile fanilor? Mihai Traistariu.

Mai multi membri din conducerea de varf a Twitter pleaca din companie

Un numar de patru directori ai Twitter vor pleca din companie, a anuntat duminica seara directorul general Jack Dorsey, pe reteaua de socializare, acestea fiind cele mai mari schimbari din conducere de la revenirea sa in functie, in conditiile in care.

Cum arata salariile pilotilor din Formula 1. Sebastian Vettel primeste cei mai multi bani

Pilotul german Sebastian Vettel incaseaza din partea Scuderiei cel mai mare salariu din Formula 1 in anul 2016.

Strainii din inima Ardealului. La Cluj traiesc oameni din 108 tari ale lumii. Ce nationalitate au cei mai multi

La sfarsitul anului trecut, Clujul figura drept casa, in evidentele politistilor, pentru circa 7. 000 de straini. Vorbim de cetateni in 108 tari, din state ale Uniunii Europene si din tari care nu fac parte din UE.

Tot mai multe companii aduc in echipa de management Directori de Operatiuni Digitale

Numai 6% dintre primele 1500 de companii din lume au numit un Director de Operatiuni Digitale Chief Digital Officer - CDO) pentru a superviza transformarea digitala a afacerilor lor, insa numarul acestor manageri este in crestere, potrivit unui nou studiu efectuat de Strategy and , divizia de consultanta strategica a PwC.

Cum sunt mituiti gardienii din inchisoare. Cazul unei avocate din Vaslui

O avocata din Baroul Vaslui a fost condamnata la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare, dupa ce ar fi oferit, printr-un intermediar, 1. 000 de euro unui angajat al Penitenciarului Iasi pentru a-i da concubinului sau, aflat in inchisoare, telefoane si bauturi alcoolice ascunse in alimente, transmite Mediafax.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )