Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tot ce stim despre lansarile HTC: HTC Eye, telefonul perfect pentru selfie, si rivalul pentru GoPro

Playtech Playtech,
Tot ce stim despre lansarile HTC: HTC Eye, telefonul perfect pentru selfie, si rivalul pentru GoPro

HTC sustine un eveniment in New York azi, 8 octombrie. Playtech e acolo si iti aducem cele mai importante informatii despre noile produse ale taiwanezilor. Iata la ce ne asteptam si ce stim acum. Evenimentul Double exposure al HTC va introduce un nou telefon si camera de actiune ReCamera. Se zvonea si un ceas inteligent, dar compania a afirmat ca va ramane pentru 2015, nu este inca gata. Nu este la nivelul la care compania il dorea. Despre HTC Eye []. continuă pe Playtech

HTC Eye va fi un One (M8) cu o camera foarte buna si design schimbat

Pe 8 octombrie, HTC lanseaza un produs nou. HTC Eye ar putea fi acesta, un telefon gandit pentru selfie-uri, dar construit pe hardware de HTC One M8). HTC a lansat anul acesta One M8), cel mai bun telefon, in iarna. A urmat HTC One mini 2 si alte cateva modele ieftine si acum pregateste pentru New York modelul HTC Eye. Numele si dotarile nu sunt oficiale, dar avem cateva informatii cu privire la dotarile tehnice. GSMArena scrie ca are ecran [].

HTC publica un ultim teaser inainte de lansarea HTC Eye, poate cel mai bun telefon al sau

HTC sustine un eveniment maine, in New York, iar HTC Eye pare sa fie cel mai important gadget. Acestea sunt ultimele informatii despre cel mai nou smartphone taiwanez. Evenimentul Double exposure al HTC va introduce un nou telefon si camera de actiune ReCamera. Despre HTC Eye stim deja ca va avea pe fata o camera foto de 13 megapixeli insotita de un blit LED, iar pe spate va fi inlocuita camera UltraPixel din One si One M8) cu una de [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )