Libnet.ro
UNICEF

18:00

Total vinde active de pana la 20 miliarde dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Total vinde active de pana la 20 miliarde dolari

Compania franceza Total SA, al treilea mare producator de titei din Europa, planuieste sa vanda active de pana la 20 de miliarde dolari, urmarind astfel sa obtina lichiditati pentru proiectele de petrol si gaze. continuă pe Ziarul Bursa

BASF cumpara Becker Underwood pe 1,02 miliarde dolari

Grupul german de chimicale BASF SE, cel mai mare din lume, a decis sa preia compania americana Becker Underwood Inc. , cu activitati in domeniul protectiei culturilor, platind in schimb 785 de milioane de euro 1,02 miliarde dolari).

Cum a fentat Microsoft bugetul SUA cu cel putin 6,5 miliarde dolari

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din Senatul american, publicat.

Grecia cade in stil mare. Are o gaura in buget de circa 20 miliarde euro, ...

Grecia trebuie sa taie din cheltuieli si sa creasca veniturile pentru a acoperi o gaura in buget de 20 miliarde euro, actiuni esentiale pentru respectarea angajamentelor fata de creditorii externi, suma fiind aproape dubla fata de estimarea initiala, de11,5 miliarde euro, titreaza mediafax. Grecia poate primi urmatoarea transa a ajutorului extern de la creditorii internationali doar dupa acoperirea deficitului din buget, noteaza revista germana Der Spiegel, citata de MarketWatch. Oficialii .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )