Libnet.ro
UNICEF

11:30

Toti directorii din Posta Romana au fost invitati sa renunte benevol, pana in 19 mai, ora 12:00, in semn de respect, la clauzele privind compensatiile din contractele individuale de munca

Hotnews Hotnews,
 Toti directorii din Posta Romana au fost invitati sa renunte benevol, pana in 19 mai, ora 12:00, in semn de respect, la clauzele privind compensatiile din contractele individuale de munca

La initiativa ministrului Comunicatiilor, Razvan Cotovelea, prin intermediul Adunarii Generale a Actionarilor, toti directorii executivi si directorii Postei Romane au fost invitati sa renunte benevol, pana cel tarziu luni 19 mai 2014, ora 12. 00, la orice clauze din contractul individual de munca, care reglementeaza plata unor salarii compensatorii in cazul incetarii activitatii, altele decat cele cuvenite prin prevederile din Contractul Colectiv de Munca CCM), in semn de solidaritate si respect fata de angajatii companiei, a anuntat sambata ministerul. Solicitarea vine dupa ce HotNews. ro a prezentat vineri un document care arata ca Rosita Alexe, directorul juridic al Postei va primi 30 de salarii compensatorii, respectiv aproape 60. 000 de euro in urma incetarii raporturilor de munca in companie. continuă pe Hotnews

Protest. Zeci de sindicalisti din Posta Romana au pichetat sediul companiei

Zeci de sindicalisti din Posta Romana au protestat, joi, la sediul companiei, cerand ocuparea posturilor vacante si majorarea salariilor cu rata inflatiei pe perioada 2009 - 2014. Liderii sindicali au fost invitati la mai multe discutii in perioada urmatoare pentru gasirea de solutii.

Sefa directiei juridice din Posta Romana va primi compensatii de 60.000 euro, in urma concedierii

Sefa directiei juridice di Posta Romana, Rosita Alexe,va primi compensatii de 60. 000 euro, dupa ce a fost eliberata din functie, anunta B1TV. Pe data de 14 mai, Ion Smeeianu, directorul general al Postei Romane a semnat o decizie de incetare a contractului colectiv de munca cu Rosita Alexe, director executiv al directiei executive juridice, control si resurse umane, care va primi in schimb o compensatie globala echivalenta cu drepturile banesti la care ar fi avut dreptul pe o perioada de 30 de luni, potrivit unui document obtinut de Hotnews.

Posta Romana i-a platit 60.000 de euro unui director concediat

Compensatii nesimtite pentru un fost director din Posta Romana. Ion Smeeianu, directorul general al Postei Romane, a semnat recent demiterea directorului executiv al directiei juridice, control si resurse umane,.

Posta Romana a incetat contractul cu sefa directiei juridice, Rosita Alexe, care va primi compensatii de 60.000 euro/Ministerul Comunicatiilor cere Corpului de Control al premierului sa verifice legalitatea compensatiilor din Posta Romana

Ion Smeeianu, directorul general al Postei Romane, a semnat in 14. 2014 o decizie de incetare a contractului colectiv de munca cu Rosita Alexe, director executiv al directiei executive juridice, control si resurse umane, care va primi in schimb o compensatie globala echivalenta cu drepturile banesti la care ar fi avut dreptul pe o perioada de 30 de luni, potrivit unui document obtinut de HotNews. ro. Ministerul Fondurilor Europene a incheiat anul trecut, prin procedura interna, un contract de 600. 000 euro cu Casa de avocatura unde partener este sotul Rositei Alexe. UPDATE2 Ministerul Fondurilor Europene: Nu este vorba despre un contract, ci de un acord-cadru, in cadrul caruia pana in prezent nu a fost semnat niciun contract subsecvent.

Cotovelea a solicitat directorilor Postei sa renunte la salariile compensatorii

La initiativa ministrului pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, prin intermediul Adunarii Generale a Actionarilor, toti directorii executivi si directorii Companiei Nationale Posta Romana au fost invitati sa renunte benevol, pana cel tarziu luni, ora 12:00, la orice clauze din contractul individual de munca care reglementeaza plata unor salarii compensatorii in cazul incetarii activitatii, se arata intr-o comunicare trimisa redactiei.

Barbatul disparut in Lacul Morii din Capitala a fost gasit decedat

20: Barbatul dat disparut, sambata, in Lacul Morii din Capitala a fost scos din lac decedat. Un barbat a fost dat disparut in Lacul Morii din Bucuresti, sambata, el fiind cautat de un echipaj de.

ALTE VICTIME ale inundatiilor din Bosnia au fost descoperite de autoritati

Alte sapte victime ale inundatiilor din Bosnia au fost descoperite sambata, ridicand la 11 bilantul mortilor in aceasta tara, in timp ce in Serbia vecina au fost evacuate peste 15. 000 de persoane pana.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )