Libnet.ro
UNICEF

06:00

Toti mistretii din Delta Dunarii vor fi omorati, pentru a stopa pesta porcina

Playtech Playtech,
Toti mistretii din Delta Dunarii vor fi omorati, pentru a stopa pesta porcina

Ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes, a anuntat pe 14 august o masura radicala pentru stoparea raspandirii virusului pestei porcine africane care afecteaza judetul Tulcea. Potrivit acestuia, toti mistretii si sacalii din Delta Dunarii vor fi omorati, iar actiunea urmeaza sa fie demarata in urmatoarele doua saptamani. Pesta porcina africana la mistreti a fost confirmata []. continuă pe Playtech

Toti mistretii si sacalii din Delta Dunarii vor fi omorati. Nu e nimeni criminal, este foarte grav ce se intampla

In aproximativ doua saptamani, autoritatile spera sa inceapa vanatoarea mistretilor si sacalilor din Delta Dunarii. Masura este luata pentru stoparea raspandirii virusului pestei porcine africane.

Eugen Teodorovici: Cine poate sa creada ca anumite companii din Romnia si din lume nu vor avea un interes sa aduca n strada ctiva instigatori daca sunt nemultumite de unele decizii ale Guvernului?

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, crede ca multinationalele prezente in Romania dar si companiile autohtone care sunt nemultumite de anumite masuri adoptate de Guvern ar putea avea interesul sa aduca in strada cativa instigatori pentru a crea o problema falsa.

LOVITURA pentru Guvernul Dancila! O noua CRIZA apare la orizont: Cheltuielile din sectorul public vor atinge maxime ISTORICE

Ponderea cheltuielilor de personal din sectorul public in produsul intern brut si in total cheltuieli bugetare este proiectata sa atinga maxime istorice in 2018, avertizeaza Consiliul fiscal CF) intr-un.

VIDEO Toronto Masters: Rafael Nadal si Stefanos Tsitsipas se vor lupta pentru trofeu

Stefanos Tsitsipas 27 ATP) a mai facut o victima la turneul de la Toronto, invingandu-l pe Kevin Anderson 6 ATP) si calificandu-se in prima sa finala Masters din cariera. in ultimul act al competitiei, tanarul jucator grec va da peste Rafael Nadal 1 ATP), care a trecut in semifinale de Karen Khachanov 38 ATP).

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )