Libnet.ro
UNICEF

18:00

Toxiinfectie alimentara intr-o tabara de copii din Baile Herculane

Adevărul Adevărul,
Toxiinfectie alimentara intr-o tabara de copii din Baile Herculane

15 copii, cazati intr-o tabara la Baile Herculane, au ajuns vineri la sectia de infectioase a Spitalului Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin cu simptome specifice de toxiinfectie alimentara. continuă pe Adevărul

15 copii aflati in tabara la Baile Herculane au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

Cincisprezece copii aflati intr-o tabara la Baile Herculane au ajuns, vineri, la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin, cu simptome de toxiinfectie alimentara, medicii nereusind sa stabileasca.

15 sportivi au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

16 sportivi minori din judetul Constanta, care erau cazati la un complex turistic din Breaza, au ajuns de urgenta la Spitalul Municipal din Campina cu toxiinfectie alimentara. Dupa ce au mancat la restaurantul.

Prahova: 25 de sportivi, cazati la un compex turistic din Breaza, au ajuns de urgenta la spital cu toxiinfectie alimentara (VIDEO)

25 de sportivi din judetul Constanta, care erau cazati la un compex turistic din Breaza, au ajuns de urgenta la spital cu toxiinfectie alimentara. Tinerii au fost dusi cu ambulanta la Spitalul Municipal din.

Ramasitele a doi alpinisti japonezi disparuti de 45 de ani, gasite intr-o zona muntoasa din Elvetia, pe baza probelor ADN

Autoritatile elvetiene au identificat, joi, pe baza probelor ADN, ramasitele a doi alpinisti japonezi disparuti intr-o zona muntoasa din Elvetia acum 18 august 1970, informeaza BBC. Resturile umane au fost.

Colin Farrell va juca intr-un film desprins din seria Harry Potter

Actorul irlandez Collin Farrell va interpreta rolul unui vrajitor intr-un film desprins din seria populara Harry Potter, Creaturi fantastice si unde sa le gasesti Fantastic Beasts and Where to Find Them), potrivit Entertainment Weekly.

Doi copii din Brasov, RANITI intr-un accident rutier

Patru persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs, miercuri, la Brasov, in urma unui accident de masina.

Jennifer Aniston s-a casatorit cu iubitul ei, actorul Justin Theroux, si a adoptat o fetita de la o casa de copii din Los Angeles

Jennifer Aniston s-a casatorit in mare secret, miercuri, cu iubitul ei, Justin Theroux. Cei doi au fost logoditi timp de trei ani. Initial, Jennifer Aniston 45 de ani) a anuntat ca face la vila ei din Bel Air o.

Remus Cernea se opune taierii unui castan care blocheaza usa de acces intr-un spatiu comercial din Constanta (FOTO)

Deputatul Remus Cernea a intervenit vineri pentru a salva de la taiere un castan in dreptul caruia se afla usa de acces intr-un spatiu comercial amenajat la parterul unui bloc din Constanta. Ma aflu aici pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )