Libnet.ro
UNICEF

13:00

Trafic blocat pe ruta Borsa-Timisoara: Trei persoane au murit intr-un accident rutier

B1 B1,
Trafic blocat pe ruta Borsa-Timisoara: Trei persoane au murit intr-un accident rutier

Trei persoane au murit intr-un grav accident de circulatie ce a avut loc luni dimineata la iesirea din localitatea Bocsa, judetul Caras-Severin. Accidentul s-a petrecut la iesirea din localitatea Bocsa spre. continuă pe B1

Trafic blocat pe ruta Bocsa-Timisoara: Trei persoane au murit intr-un accident rutier

Trei persoane au murit intr-un grav accident de circulatie ce a avut loc luni dimineata la iesirea din localitatea Bocsa, judetul Caras-Severin. Accidentul s-a petrecut la iesirea din localitatea Bocsa spre.

Trei persoane au murit dupa ce un avion al marinei ruse s-a prabusit in Ucraina

Un avion amfibie al marinei ruse de tip Be-12 s-a prabusit vineri in Ucraina, provocand moartea a trei persoane, a anuntat Ministerul rus al Apararii, relateaza AFP. Avionul, care apartinea Flotei Ruse de la.

Avion al Marinei Ruse, prabusit in Ucraina: Trei persoane au murit

Un avion amfibie al marinei ruse de tip Be-12 s-a prabusit vineri in Ucraina, accident in care trei persoane si-au pierdut viata, a anuntat Ministerul rus al Apararii. Avionul, care apartinea Flotei.

Trei persoane au murit dupa ce un avion al marinei ruse s-a prabusit in Ucraina.

Un avion amfibie al marinei ruse de tip Be-12 s-a prabusit vineri in Ucraina, provocand moartea a trei persoane, a anuntat Ministerul rus al Apararii, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Avionul, care apartinea Flotei Ruse de la Marea Neagra, cu baza in Crimeea sudul Ucrainei) inca din perioada sovietica, s-a prabusit in timp ce incerca sa aterizeze pe aerodromul Kacea, la aproximativ 50 de kilometri de Sevastopol, a anuntat purtatorul de cuvant al ministerului, Igor Konacenkov, citat de catre .

Procurorii au retinut alte trei persoane, in dosarul retetelor false

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au emis, vineri, ordonante de retinere pentru alte trei persoane, in dosarul eliberarii de retete false, in care prejudiciul este estimat la 1,6 milioane.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )