Libnet.ro
UNICEF

21:30

Trafic oprit pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, dupa ce un tir s-a ciocnit cu cisterna

B1 B1,
Trafic oprit pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, dupa ce un tir s-a ciocnit cu cisterna

Traficul este oprit pe ambele sensuri pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, in zona localitatii giurgiuvene Calugareni, in urma unui accident in care au fost implicate un tir si o cisterna incarcata cu. continuă pe B1

Traficul a fost oprit pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, dupa ce un tir s-a ciocnit cu o cisterna

Traficul este oprit pe ambele sensuri pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, in zona localitatii giurgiuvene Calugareni, in urma unui accident in care au fost implicate un tir si o cisterna incarcata cu propan, neexistand victime, informeaza Centrul Infotrafic.

Trafic oprit pe DN5 Bucuresti - Giurgiu. Un tir a intrat intr-o cisterna

Traficul este oprit pe ambele sensuri pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, in zona localitatii giurgiuvene Calugareni, in urma unui accident in care au fost implicate un tir si o cisterna incarcata cu propan.

Drumuri inchise. Circulatia rutiera este intrerupta pe mai multe tronsoane de drumuri nationale si pe o portiune din A2 / O femeie gravida a asteptat 20 de ore salvarea, iar o alta a murit in ambulanta

Ora 01:00 Circulatia este in continuare inchisa pe A2 intre Lehliu si Fetesti si pe 21 de drumuri nationale vezi in text ce drumuri sunt inchise)Ora 23:30 Traficul a fost oprit pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, dupa ce un tir s-a ciocnit cu cisternaOra 23:20 Vaslui: Zeci de masini blocate spre Albita, oamenii asteapta interventia autoritatilor, potrivit Agerpres. Consulta pagina CNADNR pentru situatia drumurilor din tara.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )