Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traficul a fost oprit pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, dupa ce un tir s-a ciocnit cu o cisterna

Hotnews Hotnews,
 Traficul a fost oprit pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, dupa ce un tir s-a ciocnit cu o cisterna

Traficul este oprit pe ambele sensuri pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, in zona localitatii giurgiuvene Calugareni, in urma unui accident in care au fost implicate un tir si o cisterna incarcata cu propan, neexistand victime, informeaza Centrul Infotrafic. continuă pe Hotnews

Trafic oprit pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, dupa ce un tir s-a ciocnit cu cisterna

Traficul este oprit pe ambele sensuri pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, in zona localitatii giurgiuvene Calugareni, in urma unui accident in care au fost implicate un tir si o cisterna incarcata cu.

Trafic oprit pe DN5 Bucuresti - Giurgiu. Un tir a intrat intr-o cisterna

Traficul este oprit pe ambele sensuri pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, in zona localitatii giurgiuvene Calugareni, in urma unui accident in care au fost implicate un tir si o cisterna incarcata cu propan.

Drumuri inchise. Circulatia rutiera este intrerupta pe mai multe tronsoane de drumuri nationale si pe o portiune din A2 / O femeie gravida a asteptat 20 de ore salvarea, iar o alta a murit in ambulanta

Ora 01:00 Circulatia este in continuare inchisa pe A2 intre Lehliu si Fetesti si pe 21 de drumuri nationale vezi in text ce drumuri sunt inchise)Ora 23:30 Traficul a fost oprit pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, dupa ce un tir s-a ciocnit cu cisternaOra 23:20 Vaslui: Zeci de masini blocate spre Albita, oamenii asteapta interventia autoritatilor, potrivit Agerpres. Consulta pagina CNADNR pentru situatia drumurilor din tara.

Traficul a fost oprit pe DN57 Orsova - Moldova Noua din cauza caderilor de pietre

Traficul rutier pe DN57 Orsova - Moldova Noua a fost oprit aproape o ora pe ambele sensuri, la kilometrul 65, din cauza caderilor de pietre. Potrivit Centrului InfoTrafic al Politiei Romane, nu s-au inregistrat.

IGPR: Traficul rutier pe DN1 Bucuresti - Brasov se desfasoara cu dificultate

Traficul rutier pe DN1 Bucuresti - Brasov se desfasoara cu dificultate din cauza numarului foarte mare de autovehicule pe Valea Prahovei, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )