Libnet.ro
UNICEF

19:16

Trafic RESTRICTIONAT duminica in Bucuresti! Vezi AICI care sunt zonele vizate

B1 B1,
Trafic RESTRICTIONAT duminica in Bucuresti! Vezi AICI care sunt zonele vizate

Traficul rutier va fi restrictionat duminica, in centrul Capitalei, pentru o serie de ceremonii dedicate Zilei Imnului National al Romaniei, restrictii putand aparea si seara in zona Arenei Nationale, unde. continuă pe B1

Procurorul Marius Iacob: La DNA exista 300 de dosare n care sunt cercetati magistrati

Marius Iacob, procuror-sef adjunct al DNA, sustine, in proiectul de management depus la Ministerul Justitiei, ca la Directia Nationala Anticoruptie sunt inregistrate aproximativ 300 de dosare in care sunt cercetati magistrati, dosare ce trebuie inainte noii sectii care va fi infiintata in cadrul Parchetului General, potrivit Agerpres.

Noua metoda de calcul a PENSIEI bulverseaza Romania: Vezi aici daca pierzi sau castigi bani din toamna!

Veniturile pensionarilor vor creste de cel putin doua ori din 2021, totul dupa aplicarea noilor formule de calcul ce vor fi introduse prin noua lege a pensiilor. Un barbat care are o vechime in munca de 35.

Rezultate Loto 6 din 49 de duminica, 29 iulie 2018. Care sunt numerele castigatoare

Duminica, 29 iulie 2018, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de joi reportul la categoria I a jocului Joker a fost mai mare de 20,5 milioane de lei. Este cel mai mare report din istoria acestui joc.

Care sunt cele mai cautate facultati de la Universitatea Bucuresti. O specializare a ajuns la concurenta si de 20 de candidati pe loc

Concurenta acerba si in acest an pentru un loc de student la Universitatea din Bucuresti! Din aproximativ 20. 000 de studenti care au incercat sa obtina unu dintre cele circa 4. 250 de locuri bugetate din cadrul.

CUTREMUR in ROMANIA in urma cu putin timp! Care sunt zonele afectate

Un cutremur cu magnitudinea 3. 4 pe scara Richter a avut loc, duminica seara, in judetul Buzau. Seismul s-a inregistrat la o adancime de 115 kilometri.

Hidrologii au dat ALARMA! Se vor produce noi inundatii: Care sunt zonele vizate(FOTO)

Romania nu scapa de inundatii. Hidrologii au emis, vineri, o avertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pentru noua judete, dar si una cod galben, care vizeaza bazinele hidrografice ale raurilor Tisa,.

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )