Libnet.ro
UNICEF

16:30

Traficul pe Aeroportul Cluj a crescut cu 30 la suta in primul semestru din 2015

România Liberă România Liberă,
Traficul pe Aeroportul Cluj a crescut cu 30 la suta in primul semestru din 2015

Traficul aerian de pe Aeroportul din Cluj a crescut cu 30% in primul semestru al anului 2015. Pentru acest an, conducerea aeroportului estimeaza atingerea cifrei de 1,4 milioane de pasageri transportati de pe Aeroportul International Cluj. continuă pe România Liberă

INS: Volumul cifrei de afaceri in comertul cu amanuntul a crescut cu aproape 5% in primul semestru, un rol important avand vanzarile de produse alimentare, bauturi si tutun

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul a crescut in primul semestru cu 4,8 la suta ca serie bruta, fata de perioada similara a anului trecut. Cresterea este o urmare a avansului vanzarilor de.

Vanzarile MOL Romania au crescut in primul semestru cu 13%

Vanzarile de carburanti MOL Romania au crescut in primul semestru cu 13% fata de perioada similara a anului anterior, in volum, ca urmare a extinderii retelei de benzinarii, a anuntat astazi grupul ungar MOL, care detine compania, al patrulea mare.

Volumele de retail vandute de MOL Romania au crescut cu 13% in primul semestru

Vanzarile de carburanti in volume, inclusiv GPL si lubrifianti) pe partea de retail ale MOL Romania au crescut cu 13% in primul semestru al anului 2015, la 267 kt, fata de 236 kt in perioada similara a anului anterior, sustinute de extinderea retelei de benzinarii, potrivit informatiilor publicate de Grupul MOL in raportul semestrial transmis pietei de capital.

INS: Cifra de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu aproape 5%, in primul semestru

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut in semestrul I din 2015 fata de semestrul I 2014 atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 4,8%, respectiv 4,9%, arata datele publicate astazi de Institutul National de Statistica INS).

Grupul Garanti Romania a inregistrat profit net de 75 milioane lei in primul semestru

Grupul Garanti Romania a inregistrat profit net de 75 milioane lei, in primul semestru, in timp veniturile nete consolidate ale Grupului s-au ridicat, in primele sase luni, la 287,3 milioane lei, iar activele totale au urcat la 9,76 miliarde lei.

Veniturile Telekom in Romania au scazut cu 4,2% in primul semestru, la 482 milioane de euro

Veniturile Telekom in Romania au scazut cu 4,2% in primul semestru, de la 503 milioane euro in primele sase luni ale anului trecut la 482 milioane euro in acelasi interval din acest an, evolutia negativa fiind determinata de reducerea tarifelor de incheiere a apelurilor, in trimestrul doi din 2014.

Cemacon incheie primul semestru din 2015 cu profit net de 2,5 milioane euro

La trei luni de la incheierea procesului de restructurare financiara, producatorul de blocuri ceramice Cemacon raporteaza profit net de peste 11,6 milioane de lei 2,5 milioane euro) pe primul semestru al anului 2015.

Impact a realizat profit de 7 milioane lei, in primul semestru

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer and Contractor IMP) a realizat in primul semestru al acestui an un profit net de peste 7 milioane lei, comparativ cu perioada similara a anului trecut, cand compania raportase o pierdere de 1,86 milioane lei, se arata intr-un raport publicat ieri.

NN Romania - prime brute subscrise de 308,6 milioane de lei, in primul semestru

Profitul brut al NN Asigurari de Viata s-a cifrat, in primul semestru 2015, la peste 7 milioane de lei, incluzand cheltuielile exceptionale generate de procesul de rebranding.

Profitul consolidat al UniCredit in Romania a stagnat in primul semestru, la 27 milioane euro

Profitul consolidat al grupului bancar italian UniCredit in Romania a stagnat in primul semestru, la 27 de milioane de euro, dupa ce scaderea profitului operational a fost compensata de reducerea cheltuielilor cu provizioanele.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2777 seconds )